Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Θεσμός με την… μία η 1η Συνάντηση Χορευτικών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών!

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, η 1η Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων.

Επισκέφτηκαν το Νομό μας (300) περίπου άτομα από διάφορες περιοχές της Χώρας μας και συμμετείχαν (11) χορευτικά τμήματα Τοπικών Διοικήσεων της Ι.Ρ.Α. απ’ όλη την Ελλάδα. Η παράσταση ξεκίνησε συνοδεία ορχήστρας που αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Δεδούση (κλαρίνο), Γιάννη Σούλτη (βιολί), Αναστάσιο Σβάρνα (λαούτο – τραγούδι), Βασίλη Γαλάνη (κρουστά) και Σοφία Ζαχάρη (τραγούδι), με την ακόλουθη σειρά: Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, Ι.Ρ.Α. Κοζάνης, Ι.Ρ.Α. Ιωαννίνων, Ι.Ρ.Α. Πιερίας, Ι.Ρ.Α. Φωκίδας, Ι.Ρ.Α. Χίου, Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας, Ι.Ρ.Α. Σερρών, Ι.Ρ.Α. Καβάλας, Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας και Ι.Ρ.Α. Λάρισας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κα. Πελεκάνη Ρούλα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ. Βασίλειος Δραγούτσος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ κ. Βλάσης Βαλατσός, ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δ. Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας Ταξίαρχος Στυλιανός Μπιλιάλης, ο κ. Α Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο κ. Β Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αστυνομικός Υποδιευθυντής και πρώην πρόεδρος της Τοπικής μας Αλέξανδρος Αγραφιώτης, ο Αστυνομικός ακόλουθος της πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γρηγόριου, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος Καθηγούμενος της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς Καρδίτσας και επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ο Υπεύθυνος της Μητρόπολης για τα Σώματα Ασφαλείας Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Ευάγγελος Καραμίτζιος, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Λιμενικών Πυροσβεστών κ. Θεόδωρος Γούσιας και Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Άρτας, ο Α Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας Μπέγας και Α Αντιπρόεδρος της Τοπικής μας, ο Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας Καλαμπουκας και Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας, ο Αν. Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Γεώργιος Ζαρχανής και Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας, ο Αρμόδιος Διεθνών σχέσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Χρήστος Παργινός και Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων , ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας κ. Κατσιγιάννης Αθανάσιος , ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας κ. Αθανάσιος Ρίζος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Χίου κ. Ζαφείρης Λασκαρίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας κ. Άρης Ζώμενος, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης κα. Μάρθα Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καβάλας κα. Πλιόσκα Φωτεινή, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας κ . Δημήτριος Χρήστου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Εύβοιας κ. Σπυρίδων Βαρσαμάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καστοριάς κ. Αργύριος Βογόγιας, η Βοηθός Ταμία της Τοπικής Διοίκησης Σερρών κα. Τσακπίνη Μαρια, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων και συνάδελφος μας κ. Γεώργιος Ζιώγας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Γιάννης Αναγνώστου, η εκπρόσωπος του Δ. Πύλης κα. Μάνη Γιαννιωτάκη, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας κ. Βασίλειος Μαγκουρίτσας, ο Ταμίας Του Σωματείου Τ.Δ.Π.Μ. κ. Γεώργιος Ζαχόπουλος, μέλη φορέων και συλλόγων, συνάδελφοι και πολίτες φίλοι της Τοπικής μας.

Επιστολή απέστειλαν, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Βουλευτές Ν. Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας, κα. Αικατερίνη Παπακώστα και κα. Μαρίνα Κοντοτόλη.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Γλέντι στην αίθουσα δεξιώσεων Θεσσαλίς, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας, απέμεινε από μια πλακέτα σε όλους τους επικεφαλής των χορευτικών τμημάτων, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάση Βαλατσό για την βοήθεια που μας προσέφερε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, στον χοροδιδάσκαλο της Τοπικής μας κ. Βασίλειο Γαλάνη ο οποίος εδώ και χρόνια στηρίζει κάθε προσπάθεια της Χορευτικής μας ομάδας και στην εκπρόσωπο του Δ. Πύλης κα. Μάνη Γιαννιωτάκη για την βοήθεια που μας παρείχε ο Δήμος Πύλης.

Την όλη εκδήλωση στήριξαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας- ΠΕ Τρικάλων, ο Δ. Τρικκαίων και ο Δ. Πύλης.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και όλο το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επίσης το Επιμελητήριο Τρικάλων, το οινοποιείο Γεώργιος Τσιαρδάκας, το κελάρι Περγαντή, την Μπισκοτοποιία Δερμίσης και το Σ.Μ. Αδαμόπουλος για την διάθεση διαφόρων προϊόντων τα οποία προσφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες !!

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ