Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

75η Επέτειος της «ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ» !!!

Μεγάλη τιμή για την Τοπική μας η πρόσκληση από το Δήμου Πύλης, να παραβρεθούμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την 75η Επέτειο από την «Μάχη της Πόρτας». Μία μάχη ιστορικής σημασίας για την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκου Βούτση, του Γενικού Αρχιερατικού Πύλης π. Δημητρίου Κατσαρού, των Βουλευτών Τρικάλων Αθανάσιου Παπαδόπουλου, Παναγιώτας Δριτσέλη, Χρήστου Σιμορέλη και Κώστα Σκρέκα, Αρχών του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, του κ. Β΄ Υποδιευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Υ΄ Στυλιανού Μπιλιάλη, του κ. Διοικητού του Α.Τ. Πύλης Α/Α΄ Χρήστου Παπαδογιάννη, παρουσίας πλήθους κόσμου αλλά απογόνων των τότε αγωνιστών, γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η ανωτέρω Επέτειος. Εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και ψυχικής ανάτασης.

Η Τοπική μας εκπροσωπήθηκε στις εκδηλώσεις της 75ης Επετείου της «ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ», από τον Πρόεδρο μας κ. Μπέγα Αχιλλέα, τον Γ. Γραμματέα μας κ. Δραγούτσο Βασίλειο και τον Α΄ Αντιπρόεδρο μας κ. Τσιγαρίδα Γεώργιο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε, επιμνημόσυνη δέηση, σύντομους χαιρετισμούς Επισήμων, κατάθεση στεφάνων, παρουσίαση τραγουδιών από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Κεντρικός ομιλητής, ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης. Από την Τοπική μας στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος μας κ Μπέγας Αχιλλέας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση  τελούσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος