Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

<< Kαλό Καλοκαίρι με Ασφάλεια >>

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, με την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, διοργάνωσαν από κοινού ημερίδα με θέμα <<ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ>> και σκοπό την ευρεία ενημέρωση σχετικά με βασικούς κανόνες ασφαλούς συμπεριφοράς και παροχής μη εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00 στο χώρο του Μουσείου Β. Τσιτσάνης .

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον κ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Μήτραινα, τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ. Βασίλειο Δραγούτσο και τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και Ταμία αυτής κ. Αχιλλέα Καλαμπούκα.

Στην συνέχεια ο Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ. Μιχαήλ Μάστορας συντονίζοντας την ημερίδα παρουσίασε στο κοινό τους ομιλητές οι οποίοι ανέπτυξαν τα παρακάτω θέματα.

– Ατυχήματα, τραυματισμοί σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, πρώτες βοήθειες, παραδείγματα με ομιλήτρια την , Kα. Βέσελα Γιακίμοβα-Πολύζου, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.

-Απειλητικά για την ζωή ατυχήματα, πρώτες βοήθειες, παραδείγματα με ομιλήτρια την Kα. Χαρά Καλιώρα, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.

– Ασφαλής συμπεριφορά στο δρόμο, κανόνες οδικής συμπεριφοράς, με ομιλητή τον Ko . Α/Β’ Αχιλλέα Γκούτσια, Αξιωματικός του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας , ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και Ταμίας αυτής κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας, ο κ. Α Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς ,ο κ. Β Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αστυνομικός Υποδιευθυντής και πρώην πρόεδρος της Τοπικής μας Αλέξανδρος Αγραφιώτης, ο κ. Υπασπιστής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Β .Αχιλλέας Αργυρόπουλος, ο Υπεύθυνος της Μητρόπολης για τα Σώματα Ασφαλείας Πρωτοπρεσβύτερος πάτερ Ευάγγελος Καραμίτζιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Δήμητρα Νάτσινα , ο εκπρόσωπος του Δ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο εκπρόσωπος της Τ. Δ. Καρδίτσας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Δημήτριος Σέμπρος, ο εκπρόσωπος της Τ. Δ. Λάρισας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Σωτήριος Ζάχος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Γιάννης Αναγνώστου με τον Αντιπρόεδρο κ. Αριστοτέλη Σιακαβάρα, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας κ. Βασίλειος Μαγκουρίτσας , συνάδελφοι και πολίτες φίλοι της Τοπικής μας.

Επιστολές απέστειλαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Λιούτας, κα. Κατερίνα Παπακώστα και κα. Μαρίνα Κοντοτόλη, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ως διοργανωτές εκφράζουμε τις ευχαριστίες σε όλες και όλους που βρεθήκαν στην εκδήλωση μας , στη Διεύθυνση και στο προσωπικό του Μουσείου για την συνδρομή που μας παρείχαν και στην Εταιρία Οικογένεια Κλιάφα για την προσφορά των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν στο τέλος της ημερίδας.

Τέλος ευχόμαστε σε όλες και όλους ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Το Διοικητικό Συμβούλιο