Εκδηλώσεις- Δράσεις, Φωτογραφίες

Γενική Συνέλευση της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων & ημερίδα ενημέρωσης συναδέλφων !

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

– H Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.00΄, με μεγάλη επιτυχία   την Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης της για το έτος 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

– Στην εισήγηση  του, ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας  αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2017, [τα οποία θα αναρτηθούν για την ενημέρωση των μελών μας στην ιστοσελίδα μας (Ipatrikala.gr)] και στη συνεχεία παρουσιάστηκε από τον Ταμία μας κ. ΜΑΣΤΟΡΑ Μιχαήλ, ο Οικονομικός Απολογισμός- Ισολογισμός, καθώς και ο Προϋπολογισμός της Τοπικής μας για το 2018.

– Στην συνέχεια  πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική ημερίδα, για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι συνάδελφοι  ως μέλη, από τα:

α) Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.), με ομιλητές τον  Οργαν. Γραμματέα του Ταμείου κ. ΛΙΤΣΙΟ Απόστολο , τον Αντιπρόεδρο του Ταμείου κ. ΓΟΥΣΙΑ Θεόδωρο και τον Διαχειριστή του Ταμείου κ. ΣΥΡΣΥΡΗ Φώτιο.

β) Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» με ομιλητή τον Εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα, κ. ΜΗΤΣΙΚΟ Λάμπρο.

– Το παρόν στη Γενική Συνέλευση και στην Ημερίδα, έδωσε ο κ. Διευθυντής της Δ/νσης Αστυν. Τρικάλων και μέλος μας κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, Αξιωματικοί της Δ.Α. Τρικάλων, το μέλος μας και Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ιωάννης , το μέλος μας και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης , το μέλος μας και Πρόεδρος της Ένωσης π.Τ.Δ.Π.Μ. κ. ΤΑΤΣΙΟΣ Απόστολος, ο Γ. Γραμματέας της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος, το μέλος μας και Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αχιλλέας, ο Γραμματέας της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αχιλλέας και πολλά μέλη μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους του ομιλητές και τους παρευρισκόμενους !!!

– Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και κατ’ επέκταση η Τ.Δ. Τρικάλων, είναι μια Ένωση εθελοντών αστυνομικών τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία, η οποία Ένωση μέσω του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, και με επίκαιρες και στοχευόμενες δράσεις της, προσπαθεί να βοηθήσει στην επίλυσή τους, προάγοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, που αποτελεί «κομμάτι» της Ελληνικής Κοινωνίας.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος