Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 30-09-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29-09-2017 στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της I.P.A. Θεσσαλονίκης και της I.P.A. Τρικάλων.

Σκοπός της κοινής συνεδρίασης, ήταν η γνωριμία των Μελών των δύο Συμβουλίων, η σύσφιξη σχέσεων, η ανταλλαγή απόψεων – προτάσεων – ιδεών και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων προς όφελος των μελών της I.P.A., της Αστυνομίας και της Κοινωνίας.

Στην συζήτηση, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον, από κοινού σπουδαία φιλανθρωπική δραστηριότητα στα Τρίκαλα καθώς επίσης και νέα κοινή συνεδρίαση στα Τρίκαλα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, αναγνώσθηκε το παρακάτω μήνυμα του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη:

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Πέμπτη 28-09-2017

ΠΡΟΣ: 1. Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ IPA – 2. T.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ I.P.A.

κ.κ. Πρόεδροι των Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και Τρικάλων

Αγαπητά Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση, λόγω όμως ανειλημμένων υποχρεώσεων – αν και το επιθυμούσα – δε θα μπορέσω να παρευρεθώ στην ενδιαφέρουσα κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών σας Συμβουλίων.

Οι σημαντικές πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει, καθώς οι δράσεις σας, συμβαδίζουν απόλυτα με τους σκοπούς της Ένωσής μας και συνάδουν με τις αρχές που πρεσβεύει το «SERVO PER AMIKECO» το Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, θα είναι αρωγός στην προσπάθειά σας.

Εύχομαι ο εποικοδομητικός διάλογος να συμβάλει στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων των Τοπικών σας Διοικήσεων, προς όφελος των μελών μας. Το μεγαλείο της φιλίας και του εθελοντισμού, βρίσκεται στη χαρά της συνεργασίας.

SERVO PER AMIKECO.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος – ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης

Τα Διοικητικά Συμβούλια IPA Θεσσαλονίκης και IPA Τρικάλων, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος, βέβαιοι ότι θα είναι συνοδοιπόρος σε κάθε δραστηριότητα.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ο Πρόεδρος I.P.A. Τρικάλων        Ο Πρόεδρος I.P.A. Θεσσαλονίκης

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                       ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος