Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Τιμάμε καθημερινά και δεν ξεχνάμε τους πεσόντες στο καθήκον συναδέλφους !!!

10-2-2018

Ημέρα τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.
Ημέρα μνήμης των θανόντων εν υπηρεσία αστυνομικών.

-Τελέσθηκε την 10-2-2018 ,  στον χώρο του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών- Τρίκαλα, η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεων των ψυχών αποθανόντων εν υπηρεσία συναδέλφων, με μέριμνα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων.

-Στην εκδήλωση Χοροστάτησε ο Αιδεσιμότατος π. Ευάγγελος ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΣ και τίμησαν με τη παρουσία τους επίσημοι προσκεκλημένοι, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων  (εν ενέργεια και εν αποστρατεία).
Μετά το πέρας της επιμνημόσυνη δέηση προσφέρθηκε καφές στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ.

– Την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος μας κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος μας κ. Γεώργιος ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ και ο Γ’ Αντιπρόεδρος μας κ. Στέφανος ΑΡΓΥΡΙΟΥ, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής για τους συναδέλφους που θυσιάστηκαν στην πάταξη της εγκληματικότητας, την ασφάλεια της χώρας, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

– Θα πρέπει καθημερινά να τιμούμε και  να θυμόμαστε, όλους αυτούς τους “ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ” συναδέλφους μας, για αυτό και αποφασίστηκε η συγκεκριμένη δημοσίευση να μην γίνει άμεσα…..για να δώσουμε ένα  διαφορετικό μήνυμα μνήμης και τιμής !!!