Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑΣ

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 παγκόσμια ημέρα φιλίας , η Κοινωνικοπολιτιστική Επιτροπή της International Police Association , διοργανώνει παγκόσμια εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη της Ένωσης μας παγκοσμίως στις Τοπικές Κοινωνίες.

Η Τοπική μας προχώρησε σε δωρεά 40 κιλών κρέατος, στα συσσίτια της τράπεζας αγάπης του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης ,προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες τους.

Επίσης μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν σε αρκετές οικογένειες συμπολιτών μας, συσκευασίες με προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Λόγω της ημέρας θεωρούμε χρήσιμο να αναφέρουμε κάποιες γραμμές, από ένα εξαιρετικό κείμενο για την φιλία, της συγγραφέας Αρσινόη Βήτα- Αγγελική Γιαννόπουλου : “Οι φάροι στο ταξίδι της ζωής μου”

“Αυτοί είναι φίλοι μου! Ξεχωριστοί. Με βοηθούν να δω αυτό που πραγματικά είμαι. Να επιστρέφω στον εαυτό μου με αγάπη. Βρίσκουν την ομορφιά μέσα μου, αγγίζουν απαλά την ψυχή μου. Είναι ξεχωριστοί μα εκείνοι δεν το ξέρουν, εγώ το ξέρω

.Κρατούν στα χέρια την καρδιά μου που χωρίς ενδοιασμούς απόθεσα. Δεν είναι πολλοί. Πάντα ήταν λίγοι. Μα είναι οι φάροι στο ταξίδι της ζωής μου. Σηματοδοτούν, φωτίζουν, νοηματοδοτούν την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης στον κόσμο αυτό. ”

Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων.