Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή βραδιά φιλίας…….η κοπή της πίτας της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων !!!

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών έκοψε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:00, την πρωτοχρονιάτικη της πίτα, μετά φαγητού και μουσικής.

Ξεκινώντας ο Πάτερ Ευάγγελος ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΣ ευλόγησε την  πίτα μας, και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Τοπικής μας, κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Τοπικής μας.

Κατόπιν, χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυν. Δ/ντής Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, και μετά το πέρας της ομιλίας του  ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας του επέδωσε τιμητικό αναμνηστικό για την βοήθεια και προσφορά του προς την Τοπική μας.

Αμέσως μετά, χαιρετισμό απεύθυνε ο εκπρόσωπος και Γ. Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος , όπου και του επιδόθηκε από τον Γ. Γραμματέα της Τοπικής μας, κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο, τιμητικό αναμνηστικό για το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα.

Τέλος, χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του  Συνεταιρισμού  Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, και του επιδόθηκε από τον  υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής μας κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Θωμά τιμητικό αναμνηστικό για την ποικιλότροπη προσφορά της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης προς την Τοπική μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με κέφι και χορό, μέχρι πρωίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπεύθυνος της Μητρόπολης για τα Σώματα Ασφαλείας Πάτερ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΣ Ευάγγελος, ο εκπρόσωπος και Γ. Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυν. Δ/ντής Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, κ. Αγάπιος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  με τη σύζυγο του, ο Πρόεδρος του  Συνεταιρισμού  Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν. Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης με την σύζυγο του, ο Γραμματέας της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν. Τρικάλων κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αχιλλέας, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας»  κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης π.Τ.Δ.Π.Μ. κ. ΤΑΤΣΙΟΣ Απόστολος, ο Βοηθός Ταμίας της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφάλειας  και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΣΚΡΕΚΑΣ Γεώργιος με τη σύζυγο του, ο Διευθυντής των καταστημάτων “Δίκτυο” Θεσσαλονίκης  κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ  Γεώργιος με την σύζυγό του, Αξιωματικοί  της Δ.Α. Τρικάλων,   πληθώρα μελών μας, συναδέλφων και φίλων μας, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Τυχερή της βραδιάς, η οποία βρήκε το φλουρί, ήταν η συνάδελφος και  μέλος μας η κ. ΤΖΕΡΕΜΕ Όλγα, στην οποία επιδόθηκε από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Τοπικής μας κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο, μια εικόνα της Παναγίας μας.

Με την βοήθεια και την τόσο μεγάλη στήριξη των μελών και των φίλων μας, θα συνεχίσουμε δυναμικά τις επίκαιρες και στοχευόμενες δράσεις μας, για το «καλό» των μελών μας, προάγοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, που αποτελεί «κομμάτι» της Ελληνικής Κοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε όλους !!!

SERVO PER AMIKECO

 (Υπηρετώ δια της φιλίας)

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος