Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Προσφορές, Φωτογραφίες

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023

Την Πέμπτη 09 – 02 – 2023 και ώρα 12:00 , η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στην έδρα της Δ.Α. Τρικάλων, παρουσία του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Καθηγούμενου της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς Καρδίτσας και επίτιμου μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Αλέξανδρος ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ  ευχαρίστησε τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση, αλλά και σε όλες τις δράσεις της Τοπικής μας, γεγονός που την καθιστά από της πιο δραστήριες σε όλη την Ελλάδα και ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις μας, με γνώμονα πάντα τους σκοπούς και της Αρχές της Ένωσης μας.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ΄ Δημήτριος ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών οι οποίες προσφέρουν διεξόδους από την υπηρεσιακή καθημερινότητα και ρουτίνα και προβάλουν ένα άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας, το ανθρώπινο.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος, και ταμίας αυτού κ. Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ, μεταφέροντας τις ευχές του Προέδρου, εξέφρασε την στήριξη του Εθνικού Τμήματος στις δράσεις της Τοπικής μας, και αναφέρθηκε στο επικείμενο Παγκόσμιο Συνέδριο, που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Αθήνα και στην λειτουργία των πλήρως ανακαινισμένων ξενώνων της ‘Ένωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.     

Επίσης, την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Α’ Υποδ/ντης της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ’ Αθανάσιος ΚΑΠΠΑΣ, Διοικητές και Αξιωματικοί Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, πλήθος συναδέλφων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ .Ιωάννης ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  με μέλη του Δ.Σ., ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ με τον ταμία κ. Δημήτριο ΣΕΜΠΡΟ.

Στη συνέχεια μετά την κοπή της πίτας μας, ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του ταμείου της Τοπικής μας, με πλούσια δώρα.  Ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες για την προσφορά τους και όλους όσους συμμετείχαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις επερχόμενες δράσεις μας .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!