Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Κοπή βασιλόπιτας έτους 2020….Καλή Χρονιά !!!

Δ ΕΛ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την Παρασκευή 10 – 01 – 2020 και ώρα 12:00 στο γραφείο μας , η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα μέσα σε ένα ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ,παρουσία του Πάτερ Ευάγγελου ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΥ υπεύθυνου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών για τα Σώματα Ασφαλείας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας.
Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ αναφέρθηκε στους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής μας και ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, με τον ίδιο ζήλο όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις μας. Επίσης, καθορίστηκαν οι ημερομηνίες της Εκλοαπολογιστικης Γενικής Συνέλευσης.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους .
Επίσης, την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Β’ Υποδ/ντης της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ’ Στυλιανός ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ, Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, πλήθος συναδέλφων και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ με τον Γ. Γραμματέα κ. Νικόλαο ΓΟΥΣΙΑ.
Στη συνέχεια μετά την κοπή της πίτας μας, ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι (2 διανυκτερεύσεις) για την οικογένεια του, στο ξενώνα της Ι.Ρ.Α. στο Νυμφαίο Φλώρινας, προσφορά της Τοπικής μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος