Εκδηλώσεις- Δράσεις

Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και η Δ.Α. Τρικάλων, τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη !!!

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 09.00΄- 13.00′, η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, διοργάνωσαν από κοινού, εθελοντική αιμοδοσία μελών- συναδέλφων- φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που καθορίστηκε η 14η Ιουνίου κάθε έτους.

Η προσέλευση των αστυνομικών, των Πολιτικών Υπαλλήλων του Σώματος αλλά και των φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα τόσο να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του εθελοντή αιμοδότη, όσο και να συγκεντρωθούν πάνω από (35) φιάλες αίματος, οι οποίες διατέθηκαν για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τον εθελοντή αιμοδότη και τον εθελοντισμό γενικότερα, παρουσία του κ. Διευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Δ΄ Γεωργίου ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και των μελών του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους και μη, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Τρικάλων και τα Μ.Μ.Ε., για την συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία. Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποστολή των φυλλαδίων σχετικά με τον εθελοντή αιμοδότη.

Δεν ξεχνάμε ότι……Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας !!!

Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων θα συνεχίσει τις εθελοντικές δράσεις της με αμείωτη ένταση, για το καλό τόσο των συναδέλφων, όσο και του κοινωνικού συνόλου, αντλώντας την δύναμη από την υποστήριξη τόσο των μελών όσο και των φίλων της.

Σας ευχαριστούμε όλους !!!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ—ΔΩΣΕ ΖΩΗ

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                 ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος