Εκδηλώσεις- Δράσεις, Προσφορές

H T.Δ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝ <ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ> ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δραγούτσο Βασίλειο, τον Ταμία κ. Μακρή Νικόλαο και τον Αν. Γραμματέα κ. Τζοζομήτρο Νικόλαο , σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» εκπροσωπούμενη από την κ. Λασπά Βασιλική, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Ένωσης Schweinfurt Γερμανιας , επισκέφτηκαν σήμερα 27/09/2023 την δομή στο Κουτσόχερο όπου βρίσκονται άτομα από τον καταυλισμό των πλημμυροπαθών που δημιουργήθηκε στο Γριζάνο , καθώς επίσης και το γήπεδο του Γριζάνου και παρέδωσαν 80 διπλά παπλώματα, στην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου κ. Κακαδιάρη Ευανθία η οποία είχε και την λίστα με τα άτομα.

Το παρόν έδωσε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας Α/Α κ. Νταφέκης Δημήτριος με το πλήρωμα του Αστυνομικού Τμήματος, όλοι μέλη της Τοπικής μας .

Ως Τοπική Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γκίκα Διαμαντή, την Γραμματέα κ. Μίχου Φωτεινή το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Λασπά Βασιλική με τους οποίους είχαμε καθημερινή επικοινωνία, καθώς επίσης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, που με την πολυποίκιλη προσφορά τους αποδεικνύουν πως ακόμα κι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί η ζωή να σου φέρει, η ελπίδα είναι αυτή που μας κρατάει όρθιους, όταν όλα γύρω μας μοιάζουν να γκρεμίζονται.

Μια ακτίνα φωτός στον συνάνθρωπο ότι δεν είναι μόνος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών .