Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Ευχές και δώρα της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στους συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών και των Ομάδων της Δ.Α. Τρικάλων, που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρεί στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, επισκέφθηκαν την 31-12-2016 και περί  ώρα 22:30΄, ταυτόχρονα, όλες της Υπηρεσίες και τις Ομάδες (ΟΠΚΕ- ΔΙ.ΑΣ.) της Δ.Α. Τρικάλων και αντάλλαξαν ευχές με όλους του συναδέλφους, που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρεί στο καθήκον, μακριά απο τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παρέδωσαν σε περίπου σαράντα (40) συναδέλφους, ατομικά, από μία τσάντα που περιείχε μιά οικογενειακή βασιλόπιτα, ποτά, κάρτα ευχών και μία εικονίτσα της “Παναγίας Μετεωρίτισσας” για να τους προσεχεί και  να τους έχει πάντοτε καλά.

Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” προς τους συναδέλφους όλους, ανά την Ελλάδα, που αυτή την ημέρα, επιτελούν το καθήκον τους, προστατεύοντας όλους εμάς. Την ώρα που οι περισσότεροι  βρίσκονται στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, συγγενείς και φίλους, κάποιοι άλλοι βρίσκονταν σε ετοιμότητα για να παρέμβουν, εφόσον χρειαστεί, ακόμη και με κίνδυνο ζωής.

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες !!!

Καλή και ευλογημένη χρονία, γεμάτη υγεία και πολλά χαμόγελα !!!

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

Για την Τ.Δ. Τρικάλων

       Ο  Πρόεδρος               O  Γ. Γραμματέας

 ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος     ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας