Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επιστολή του Σέρβικου Τμήματος της Ι.Ρ.Α. για έκφραση ευαρέσκειας- βράβευση προς τους εκπροσώπους των Ι.Ρ.Α. Τρικάλων & Καρδίτσας !!!

Σας προωθούμε  μήνυμα του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προωθούμε  επιστολή του Σερβικού Τμήματος ΙΡΑ, δια της οποίας εκφράζουν την ευαρέσκεια τους και την εκτίμησή τους  για την  σταση την οποία ετήρησαν οι κ.κ. Γούσιας Νικόλαος και Φλόκας Ιωάννης  κατα τη διάρκεια της εκπροσώπησης του Εθνικού μας Τμήματος στο 5ο Συνέδριο του ΕΤ Μαυροβουνίου, όταν προέκυψε ζήτημα με ομάδα Αστυνομικών, που παρουσιάστηκαν και προσεφωνήθησαν ως ΕΤ ΙΡΑ Κοσόβου.

Με την επιστολή τους αυτή μας ζητούν να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες τους προς τους δύο συναδέλφους και τη βούλησή τους να τους προσκαλέσουν (πέραν των εκπροσώπων του ΕΤ) στο επόμενο Πανσερβικό Συνέδριο, όπου θα τους βραβεύσουν.

Ως Εθνικό Τμήμα συγχαίρουμε τους δύο συναδέλφους, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αντέδρασαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Παρακαλούμε τις ΤΔ Καρδίτσας και Τρικάλων να κοινοποίησουν το παρόν μήνυμα και τις επιστολές στους δύο συναδέλφους 

Με εκτίμηση
Κυριάκος Κάρκαλης 
Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων”
( Η συνημμένη επιστολή δεν κοινοποιείται δημόσια διότι απευθύνεται προσωπικά στον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και αναφέρει διακρατικά ονόματα- περιστατικά κ.λ.π. ).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την επιλογή της Τοπική μας για εκπροσώπηση, διότι αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και παράλληλα αναγνώριση του έργο που προσφέρει η Τοπική μας.

Συγχαίρουμε τον  Αν. Ταμίας μας κ. ΦΛΟΚΑ Ιωάννη, που εκπροσώπησε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο Μαυροβούνιο, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Τοπικής μας, καθώς και τον κ. ΓΟΥΣΙΑ Νικόλαο της Τ.Δ. Καρδίτσας για την άξια εκπροσώπηση.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας             ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος