Νέα

“ΕΠΑΙΝΟΣ” για την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων !!!

Η Τ.Δ. Τρικάλων συνεχίζοντας δυναμικά για μία ακόμη χρονιά και έχοντας αποδείξει τις κοινωνικές της ευαισθησίες σε θέματα που ταλανίζουν καθημερινά την Κοινωνία μας, κατάφερε και απέσπασε για μία ακόμη χρονιά «ΕΠΑΙΝΟ» από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, για την ποιότητα των δραστηριοτήτων της σε Κοινωνικά Θέματα, για έτος 2016, κατατάσσοντάς την στην 2η Πανελλαδικά θέση μεταξύ 53 Τοπικών Διοικήσεων (Νομών).
Το βραβείο απονεμήθηκε στην Τοπική μας, κατά τις εργασίες του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου στο Βραχάτι- Κορινθίας και ιδιαίτερη χαρά δε, αποτέλεσε και το γεγονός ότι το βραβείο αυτό παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Τοπικής μας, κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας, κ. ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιο- που αποτελεί μέλος της ανωτέρω Επιτροπής- μιας Τοπικής που η συνεργασία μας ήταν και θα παραμείνει αγαστή, σε κοινές ποιοτικές δράσεις. ‘Ως εκπρόσωποι της Τ.Δ. Τρικάλων, παρέστησαν εκτός του Προέδρου μας, ο Γ. Γραμματέας μας, κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος και ο Ταμίας μας, κ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ.
Το βραβείο αυτό δίνει δύναμη ώστε η Τ.Δ. Τρικάλων, να συνεχίσει δυναμικά και με όραμα, με την στήριξη των μελών μας, την επιτυχημένη πορεία της, προς εξυπηρέτηση των όσων πρεσβεύει η Ένωσή μας.

Σας ευχαριστούμε όλους !!!

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας         ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος