Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας N. Τρικάλων στο νέο Γραφείο της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Πραγματοποιήθηκε το Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 περί ώρα 11.00’, επίσκεψη στο νέο Γραφείο της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, του Προέδρου του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. Ιωάννη ΔΙΑΜΑΝΤΗ και του Γραμματέα κ. Αχιλλέα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ και ο Γ΄Αντιπρόεδρος μας κ. Στέφανος ΑΡΓΥΡΙΟΥ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό συναδελφικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν- απασχολούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την Τοπική μας ειδικότερα, αλλά και τους αποστράτους συναδέλφους. Υπήρξε ταύτιση των απόψεων μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική Ένωση που έχει στους κόλπους της μέλη τόσο εν ενεργεία, όσο και εν αποστρατεία συναδέλφους. Οι απόστρατοι συνάδελφοι κοινώς αποτελούν ένα μεγάλο «κομμάτι» της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι σχέσεις μας ήταν και θα παραμείνουν άρρηκτες. Ζητήθηκε η συμβολή και η συμμετοχή τους, στα δρώμενα της Τοπικής μας και δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράστασή τους.

Η βαρύτητα που δίδει η Τοπική μας στο «κομμάτι» των εν αποστρατεία συναδέλφων, εμφαίνεται τόσο από το γεγονός ότι η πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. της Τοπική μας ήταν στα Γραφεία τους, όσο και από τον ορισμό του Α΄ Αντιπροέδρου μας, κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Γεωργίου, ως συνδέσμου επικοινωνίας της Τοπικής μας με τους Αποστράτους, αποσκοπώντας στην αμεσότερη και καλύτερη επαφή μαζί τους.

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος