Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επίσκεψη στο Γηροκομείο !!!

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κάθε χρόνο τέτοια εποχή επισκέπτονταν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, στα Μ. Καλύβια Τρικάλων και αντάλλασε ευχές με τους ηλικιωμένους. Και φέτος παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και στην Χώρα μας…δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτό το καθιερωμένο ραντεβού.
Έτσι, σήμερα Μ. Παρασκευή μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής μας παρέδωσαν τρόφιμα για την κάλυψη γεύματος για την ημέρα του Πάσχα, χωρίς αυτή την φορά όμως να έχουμε την χαρά να έρθουμε σε επαφή με τους γέροντες και τις γερόντισσες του Γηροκομείου, λόγω των μέτρων της πανδημίας του νέου κορονοϊού COVID-19.
Ευχές μεταφέρθηκαν και εκ μέρους στου Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Δ’ Στέργιου ΝΙΝΤΟΥ, ο οποίος όπως μας είπε, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μαζί μας.
Επίσης, δεχθήκαμε τις εγκάρδιες ευχές του προσωπικού του Γηροκομείου για όλη την αστυνομική οικογένεια, το προσωπικό της οποίας δίνει καθημερινά την δική του μάχη από το ένα μετερίζι στο άλλο.
Ευχόμαστε γρήγορα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες- ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην Χώρα μας, βγαίνοντας νικητές και υγιείς πάνω απ’ ολα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο !!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων

SERVO PER AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο Πρόεδρος O Γενικός Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος