Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επίσκεψη & προσφορά της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων…….από καρδιάς !!!

Σήμερα (31-12-2017) και περί ώρα 12.00΄, μέλη του Δ.Σ. της Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συνοδευόμενα από τον ορισθέντα ως υπεύθυνο ιερέα της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, για τα Σώματα Ασφαλείας Τρικάλων, πάτερ Ευάγγελο ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο  Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβιών Τρικάλων “Άγιος Νικόλαος ” και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους, σε κλίμα συγκίνησης και χαρά παράλληλα.

Η Τοπική μας προσέφερε συμβολικά, από καρδιάς, τα είδη εκείνα που απαιτούνταν, κατόπιν συνεννόησης με την Διοίκηση του Γηροκομείου, για το μεσημεριανό γεύμα της 2ης ημέρας του 2018. Ήταν μεγάλη μας χαρά πραγματικά….όλο αυτό που ζήσαμε εκεί, συνομιλώντας, με τους συνανθρώπους μας, δεχόμενοι τις ευχές τους !!!

Να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και το Προσωπικό του Γηροκομείου, τόσο για την ένθερμη υποδοχή, όσο και για την άριστη συνεργασία, με την υπόσχεση ότι όπως και φέτος, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο τους, στο μέτρο του δυνατού, και την νέα Χρονιά.

Οι δράσεις μας δεν «έκλεισαν» για το 2017… σειρά έχουν οι συνάδελφοί μας !!!

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018»

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

         ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                               ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος