Εκδηλώσεις- Δράσεις

Εορτασμός της “Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”.

Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η εορτή των  Αγίων Πάντων (κινητή εορτή) έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την ημέρα αυτή διοργανώνονται εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και περιφερειακά στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας. Η θεσμοθέτηση του εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων έγινε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

Η Δ.Α. Τρικάλων τιμώντας και φέτος τους εν αποστρατεία συναδέλφους, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε Δέηση υπέρ Αποστράτων Αστυνομικών στον Ι.Μ. Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων- Ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και κατόπιν δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

Την Τοπική μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, ο Ά Αντιπρόεδρος μας και ορισθείς ως Σύνδεσμος επικοινωνίας με τους Αποστράτους συναδέλφους κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος και ο Αναπλ. Ταμίας μας κ. ΦΛΟΚΑΣ Ιωάννης.

Η ημέρα αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ι.Ρ.Α., καθόσον είναι ο μοναδικός οργανισμός που έχει ως μέλη του τόσο εν ενεργεία, όσο και εν αποστρατεία συναδέλφους. Αποτελεί τιμή λοιπόν….καθόσον το μισό κομμάτι της εορτάζει !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!!

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας         ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος