Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών τίμησε τον Προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, Απόστολο των Εθνών Παύλο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, με μεγάλη συμμετοχή. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας και ο πατήρ Νικόλαος Δαλαγιώργος ο οποίος είναι και μέλος της Τοπικής μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καππάς ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, o Αστυνομικός Υποδιευθυντής και πρώην πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Αλέξανδρος Αγραφιώτης, ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Τατσίνας, η Δήμαρχος Τρικκαίων κα. Νικολέτα Μπρουζούκη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γακόπουλος, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Τρικκαίων κ. Γιώργος Ζιώγας , η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πύλης κα. Χαρά Καλιώρα. o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Πύλης κ. Θανάσης Μπαλατσούκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Γιάννης Αναγνώστου με μέλη του Δ.Σ., ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας κ. Βασίλειος Μαγκουρίτσας με μέλη του Δ.Σ, , Διοικητές Υπηρεσιών, Αξιωματικοί, πλήθος συναδέλφων από όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και πολίτες φίλοι της Τοπικής μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε , το Σωματείο ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων οι οποίοι έψαλαν τους ύμνους της θείας λειτουργίας, την εταιρία Αφοί Στέφανου Αργυρίου για το ύψωμα που μας προσέφερε και την φάρμα Μετεώρων Αλιάγας για τις κρέμες που προσφέρθηκαν στο τέλος.

Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, να μας προστατεύει όλους υπό την σκέπην του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!

SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ