Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο Μουσείο Τσιτσάνη από την  Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων  Τρικάλων και την  Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Λιμενικών Πυροσβεστών και το Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Εκπρόσωπος της  Γενικής Περιφερειακής  Αστυνομικής Διεύθυνσης  Θεσσαλίας Ταξίαρχος ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Δ.Ε.Α. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Τρικάλων ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ Ιωάννης.

Στην συνέχεια ο Αντιπρόσωπος του Ταμείου στο Ν. Τρικάλων ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος έδωσε το λόγο στους παρακάτω ομιλητές 

ΓΟΥΣΙΑ Θεόδωρο Πρόεδρο Δ.Σ. Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

ΛΙΤΣΙΟ Απόστολο Οργανωτικός Γραμματέα Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

ΣΥΡΣΥΡΗ Φώτιο Διαχειριστή Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Παναγιώτη Μέλος Δ.Σ. Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

ΜΗΤΣΙΚΟ Λάμπρο εκπρόσωπο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. στο Ίδρυμα Μέριμνας και Αριστείας και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος,

 οι οποίοι πραγματοποίησαν μια παραγωγική συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αναλύθηκαν διεξοδικά τα τρέχοντα θεσμικά, εποπτικά και λειτουργικά θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους και δεχτήκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας  τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Ταξίαρχος ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ Βασίλειος , ο Βοηθός του Γενικού  Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας  Α. Δ. ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ Στυλιανός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α.Δ. ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ Δημήτριος, ο Α Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α.Υ. ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος, Διοικητές Υπηρεσιών, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων και συνάδελφος ΖΙΩΓΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ταμείου  ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ο Αντιπρόσωπος του Ταμείου στον Ν. Καρδίτσας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Τηλέμαχος, η Αντιπρόσωπος του Ταμείου στο Ν. Ημαθίας ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΟΥ Χαρά, Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Α Αντιπρόεδρος  της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπυρίδων με μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης  Θεσπρωτίας ΧΡΉΣΤΟΥ Δημήτριος , ο Πρόεδρος του Σωματείου Τ.Δ.Π.Μ. ΤΑΤΣΙΟΣ Απόστολος με μέλη του Δ.Σ. , πλήθος συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία, πυροσβέστες και σωφρονιστικοί υπάλληλοι, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Επίσης ευχαριστούμε την Διοίκηση και το προσωπικό του Μουσείου Τσιτσάνη οι οποίοι βρισκόταν δίπλα μας καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.