Νέα

Εκπροσώπηση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στο Μαυροβούνιο, από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού τμήματος της Δ.Ε.Α., αποφασίστηκε η εκπροσώπηση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, στο Ετήσιο Συνέδριο του Εθνικού Τμήματος Μαυροβουνίου (IPA Montenegro/ Region South), που θα διεξαχθεί 1-4 Φεβρουαρίου 2018, στην πόλη Podgorica, να πραγματοποιηθεί από εκπρόσωπο της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, μαζί με τον αντίστοιχο εκπρόσωπο της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας.

Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, διότι αποτελεί:

α) Ηθική επιβράβευση των δράσεων και των δραστηριοτήτων της Τοπικής μας, που την έφεραν πανελληνίως στην 2η θέση βράβευσης σε Κοινωνικά Θέματα για το έτος 2016, έχοντας ως επίκεντρο και βασική επιδίωξη την συναδελφική και κοινωνική αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα Αστυνομικού, χωρίς προσωπικά οφέλη και μικροσκοπιμότητες.

β) Εφαρμογή της απόφασης που έλαβε η Γενική Συνέλευση στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κορίνθου (Βραχάτι), να επιβραβεύονται οι βραβευμένες και δραστήριες Τοπικές Διοικήσεις Χώρας με αυτό τον τρόπο. Απόφαση με την οποία ταυτίστηκε πλήρως η Τοπική μας, αλλά και στήριξε με σθένος, τυγχάνοντας αποδοχής από την πλειοψηφία των συνέδρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την επιλογή εκπροσώπου από την Τοπική μας, διότι πέραν των ανωτέρω, θα είναι η 1η φορά που η Τοπική μας θα εκπροσωπήσει το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο εξωτερικό και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και παράλληλα αναγνώριση του έργο που προσφέρει η Τοπική μας.

Το μέλος μας, που θα εκπροσωπήσει το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο Μαυροβούνιο, κατόπιν Απόφασης του Δ.Σ. της Τοπικής μας, θα είναι ο Αν. Ταμίας μας κ. ΦΛΟΚΑΣ Ιωάννης.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας             ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος