Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / Δ.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2017…….ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / Δ.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΜΠΕΓΑ ΑΧΙΛΛΕΑ

Αγαπητά μέλη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

 

– Σας καλωσορίζουμε στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση για το έτος 2017. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για όλους μας, κατορθώσαμε το έτος 2017, με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διάθεση προσωπικού- οικογενειακού χρόνου και με την στήριξη όλων σας, να πραγματοποιήσουμε  ένα μεγάλο και πολύπλευρο έργο, με πρωτότυπες και επίκαιρες κοινωνικοπολιτιστικές εκδηλώσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες προοπτικές που ολοένα και περισσότερο καταξιώνουν τόσο την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, όσο και την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, πέραν της συνείδησης των μελών μας, και στην συνείδηση της Τοπικής μας Κοινωνίας. 

– Η Ι.Ρ.Α Τρικάλων παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του «SERVO PER AMIKECO». Φιλία, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα, ήθος, εθελοντισμός και συναδελφοσύνη, είναι οι διαχρονικές αξίες πάνω στις οποίες χτίσαμε την εικόνα κύρους, αξιοπιστίας και πρωτοπορίας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, μέσω των καινοτόμων δράσεων και των επιτυχιών μας. 

– Συμμετείχαμε και βιώσαμε από κοντά τις δράσεις μας…. Και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ 

  • Παρακολουθούμε όλη την σχετική αλληλογραφία που διακινείται από και προς το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα & τις Τοπικές Διοικήσεις της Χώρας. 
  • Με συγκροτημένες και καίριες θέσεις, παρεμβαίνουμε προς όφελος της Τοπικής μας. 
  • Οι ταυτότητες των μελών μας αντικαθίστανται σταδιακά με νέου τύπου Δελτία ταυτοτήτων. 
  • Οι φετινές εγγραφές νέων μελών μας, αύξησαν την Τοπική μας, κατά 65%, όπως θα σας ανακοινώσει στην συνέχεια αναλυτικά ο Γ. Γραμματέας μας, κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος. Το σύνολο μελών της Τοπικής μας για το 2017 είναι (323) μέλη, από τους οποίους οι (264) είναι εν ενεργεία και οι (59) εν αποστρατεία. Εγγραφές νέων μελών έτους 2017 = 126 νέα μέλη.
  • Για κάθε δράση μας πέραν των σχετικών ηλεκτρονικών ανακοινώσεων στις ιστοσελίδες μας, εκδίδεται ανακοίνωση και σχεδόν πάντα αφίσα εκδήλωσης. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 

  • Κάνοντας συνετή διαχείριση, συνεχίστηκε και το 2017 η προσεκτική και αυστηρή διαχείριση των οικονομικών της Τοπικής μας, όπως θα σας ανακοινώσει στην συνέχεια αναλυτικά ο Ταμίας μας, κ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ, και καταφέραμε να παρουσιάσουμε στα αποτελέσματα χρήσης του 2017, πλεόνασμα, καίτοι έγιναν πολλές μεγάλες εκδηλώσεις για τα μέλη μας, αδαπάνως. 
  • Οι συνδρομές των μελών μας αποτελούν και την μοναδική πηγή εσόδων της Τοπικής μας. Συγκεκριμένα, από κάθε μέλος μας η Τοπική μας λαμβάνει το ποσό των (5) ευρώ ετησίως, από το συνολικό ποσό κράτησης των (20) ευρώ ετησίως. 
  • Η διαφάνεια αποτελεί το «Άλφα και το Ωμέγα», στην Τοπική μας. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 

  • Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα «Λάκμος» του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον Hotel». 
  • Μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής μας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, μετέβησαν στο Γηροκομείο της Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών στα Μ. Καλύβια και προσέφεραν τα υλικά του μεσημεριανού γεύματος της Τσικνοπέμπτης. Ανάλογη μέριμνα ελήφθη για όλους τους συναδέλφους και γιορτάσαμε με ψητά την Τσικνοπέμπτη, στην Λέσχη της Δ.Α. Τρικάλων (2ος όροφος), με κάλυψη του κόστους των εξόδων από τις Ενώσεις μας. 
  • Παραδόθηκε την 9-2-2017, το εξαιρετικό βιβλίο «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2017», που μας απέστειλε η I.P.A. Θεσσαλονίκης, στους πλέον αρμόδιους Φορείς της πόλης μας !!! Συγκεκριμένα, παραδόθηκε ένα (1) αντίτυπο του ανωτέρω βιβλίου στην Διευθύντρια της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Βάσω ΚΑΚΛΑ και ένα (1) αντίτυπο του 2016 στην Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων κ. Ευθυμία ΛΕΒΕΝΤΗ. Η νέα έκδοση για το έτος 2018 βρίσκεται στο γραφείο μας για όποιον επιθυμεί να το δανειστεί. 
  • Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στα Τρίκαλα για την «ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο» σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, την Δ/νση Αστυν. Τρικάλων και την Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων, με συμμετοχή (660) ατόμων- μαθητών. 
  • Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν, οι αρχαιρεσίες της Τοπικής Διοίκησής μας, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την επόμενη τριετία, με ψηφίσαντα (289) μέλη μας. 
  • Πραγματοποιήθηκε, στο GREEN CAFE– ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στην Πύλη-Τρικάλων, με αφορμή την ίδρυση ομάδας ποδοσφαίρου της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, «αθλητική βραδιά» για όλα τα μέλη- τις οικογένειές τους και τους φίλους της. 
  • Διοργάνωση από κοινού με την σχολή χορού «Η ΤΡΙΚΚΗ» εκδήλωσης με χορευτικά από όλη την Ελλάδα. Συλλέχθηκαν και πακετάραμε (170) κούτες με είδη ένδυσης- υπόδησης και απεστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολη Νιγηρίας. 
  • Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και κατά τις ώρες 09.00΄- 13.00′, η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, διοργάνωσαν από κοινού, εθελοντική αιμοδοσία μελών- συναδέλφων- φίλων.Η προσέλευση των αστυνομικών, των Πολιτικών Υπαλλήλων του Σώματος αλλά και των φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα τόσο να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του εθελοντή αιμοδότη, όσο και να συγκεντρωθούν πάνω από (35) φιάλες αίματος. 
  • Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πιστή και στις υποσχέσεις της, για 3η συνεχή χρονιά, θέλοντας να χαρίσει τόσο στους συναδέλφους όλους όσο και στις οικογένειές τους, στιγμές χαλάρωσής και ξεγνοιασιάς, διοργάνωσε με επιτυχία, την Κυριακή στις 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 12.00΄ στο Πλατανόδασος Διαλεκτού, την 3ηΕαρινή συνάντηση- γιορτή- μπάρμπεκιου πάρτυ. 
  • Στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στο πανέμορφο Εξωκλήσι του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου- Ριζαριού- Τρικάλων, Μέγα Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας και υψώματος, προς τιμή του Προστάτου μας, για πρώτη φορά και με μεγάλη συμμετοχή. 
  • Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 18-08-2017, η «Αυγουστιάτικη βράδια», που διοργάνωσε η Τοπική μας, στην μπυραρία «ΖΥΘΟΡΥΧΕΙΟ», στην Καλαμπάκα.  
  • Επίσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/08/2017, με μεγάλη επιτυχία η ορειβατική περιήγηση στο όρος «Κόζιακα», που διοργάνωσε η Τοπική μας. 
  • Ένα χρόνιο αίτημα της Τοπικής μας….αυτό της απόκτησης Γραφείου στην έδρα της Δ.Α. Τρικάλων, πήρε «σάρκα και οστά» με την παράδοση των κλειδιών του Γραφείου της ΟΠΚΕ Τρικάλων (2ος όροφος) στην Τοπική μας. Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Δ/ντή της Δ.Α. Τρικάλων, Α/Δ΄ Γεώργιο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ για τα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην Τοπική μας. Το συγκεκριμένο Γραφείο ανακαινίζεται και σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια του. Παράλληλα έχει παραχωρηθεί στην υπηρεσιακή Ψυχολόγο για να την επισκέπτονται οι συνάδελφοι που επιθυμούν. 
  • Κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τοπικής μας με το Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Αποφασίστηκαν κοινές μελλοντικές δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. 
  • Στήριξη της προσπάθειας της Δ.Α. Τρικάλων, στην συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής, για το «Χαμόγελο του παιδιού». 
  • Προσκυνηματική εκδρομή στο « Άγιον ‘Ορος», με συμμετοχή (43) συναδέλφων-φίλων από 16/10/2017 εως 19/10/2017. 
  • Διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα της ενημέρωσης αστυνομικών- υπαλλήλων του Δήμου- πολιτών, σε θέματα πρώτων βοηθειών, ημερίδα πρώτων βοηθειών που παρουσιάστηκε από εκπαιδευτές του Εκπαιδευτικού Κέντρου Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) με θέμα «Πολίτες για την Ζωή». 
  • Υποδεχθήκαμε με χαρά την Τοπική Διοίκηση Vranje- Ι.Ρ.Α. Σερβίας. Ξεναγήθηκαν στις Ι.Μ. Μετεώρων και στον χώρο του γεύματος παραδόθηκαν αναμνηστικά. 
  • Συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ της Τοπικής μας, στο 1ο Πρωτάθλημα Εργατικό Πρωτάθλημα Δήμου Τρικκαίων. 
  • Αποστολή πακέτων με δώρα, τρόφιμα και λοιπά είδη, σε μικρούς μας φίλους, στην «Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Σχολή».  
  • Συμμετοχή και στήριξη, της γιορτινής πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, για τα παιδιά των Αστυνομικών, την οποία συνέδραμαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, η Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας και η Ένωση Προσωπικού του π. Τ.Δ.Π.Μ. Τρικάλων. 
  • Την 31-12-2017) και περί ώρα 12.00΄, μέλη του Δ.Σ. της Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συνοδευόμενα από τον ορισθέντα ως υπεύθυνο ιερέα της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, για τα Σώματα Ασφαλείας Τρικάλων, πάτερ Ευάγγελο ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Μεγάλων ΚαλυβιώνΤρικάλων «Άγιος Νικόλαος » και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους, σε κλίμα συγκίνησης και χαρά παράλληλα. Η Τοπική μας διέθεσε τα είδη που απαιτούνταν για το πλήρες γεύμα της 2ης ημέρας του έτους 2018. 
  • 31-12-2017 και ώρα 22.30΄ Ευχές & δώρα από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων……προς όλους τους συναδέλφους (35 συνάδελφοι) που η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο καθήκον, μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα.  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Τ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

  • Εκπροσώπηση στην Κοπή πίτας I.P.A. Καρδίτσας για το έτος 2017. 
  • Εκπροσώπηση στην ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ιατροδικαστική Επιστήμη & Αστυνομική Προανάκριση” που συνδιοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας. 
  • Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ της, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στην κοπή πίτας που διοργάνωσε η Ένωση Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νόμου Τρικάλων. 
  • Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς ‘Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε στις 24-02-2017 και περί ώρα 12.00΄, τον Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων. 
  • Η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ της στην κοπή πίτας που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ν. Τρικάλων. 
  • Επίσης, η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ της στην κοπή της βασιλόπιτας των φίλων της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αγράφων.  
  • Συμμετοχή σε συνέδριο: «ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Την Τοπική μας εκπροσώπησε στο εν θέματι Συνέδριο που έλαβε χώρα 24 & 25 Νοεμβρίου 2017 στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας. 
  • 13η Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Πειραιά. Παρούσα η Τοπική μας για μία ακόμη φορά. 
  • Εθιμοτυπική επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, στον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτριο, παρουσία και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. ΨΥΧΟΥ Κων/νου. 
  • Πρόσκληση της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας.Συμμετοχή με μέλη μας στην θεατρική παράσταση για το κοινωνικό παντοπωλείο. 
  • Επίσκεψη του Γ. Γραμματέα της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στην Ι.Ρ.Α. Χανίων & Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου. 
  • Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης . 
  • «Τσιτσάνεια 2017» στο Περτούλι- Τρικάλων – Παρούσα η Τοπική μας για μια ακόμη χρονιά. Προσκεκλημένη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 
  • Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμπάκας . 
  • Επίσκεψη του Γ. Γραμματέα της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στην Ι.Ρ.Α. Θεσπρωτίας. 
  • Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Τοπική μας, από τον συνάδελφο JOSEPH CAMILLERI της Ι.Ρ.Α. Μάλτας.  
  • Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για τη μεταφορά των λειψάνων του πεσόντα στην Κύπρο στρατιώτη της ΕΛ.ΔΥ.Κ., Αθανάσιου Καραγεώργου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Μεγάλου Κεφαλοβρύσου την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 μ. Την Τοπική μας εκπροσώπησαν οι Α΄ και Γ’ Αντιπρόεδροι μας, κ. Τσιγαρίδας Γεώργιος και κ. Αργυρίου Στέφανος, αντίστοιχα, καταθέτοντας στεφάνι, ως απόδοση ελαχίστου φόρου τιμής. 
  • Παρούσα η Τοπική μας στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με τρείς αντιπροσώπους μας. Με προτάσεις σε επίκαιρα ζητήματα, καταφέρνοντας να υπερψηφιστούν και να αλλάξουν ριζικά και από την βάση τους, ορισμένα θέματα. 
  • 04-05-2017, Μέγας Εσπερινός προς τιμή της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας. Την Τοπική μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, ο Ταμίας κ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ και ο Αναπλ. Ταμίας κ. ΦΛΟΚΑΣ Ιωάννης. 
  • Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στα Γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡO «GIMBORN».

  • Η Ι.P.A. Τρικάλων στην Ιαπωνία- Διεθνή συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος Ιαπωνίας. 
  • Η Ι.P.A. Τρικάλων στην Πολωνία- Διεθνή συνάντηση με μέλος της I.P.A. Poznan- Πολωνίας. 
  • Η Ι.P.A. Τρικάλων στην Κολωνία- Διεθνή συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Κολωνίας. 
  • Συμμετοχή (3) μελών της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων σε Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας με επιλογή 4 φωτογραφιών τους στις (50) επιλεγείσες ως καλύτερες, επί συνόλου (900) φωτογραφιών από όλα τα Κράτη μέλη της Ι.Ρ.Α. 
  • Εκπαίδευση στο Gimborn της Γερμανίας (3) μελών της Τοπικής μας.(ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ). 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ- ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

  • Η ιστοσελίδα μας IpaTrikala.gr και η αντίστοιχη σελίδα μας στο FACEBOOK, με συνέπεια και σοβαρότητα υπηρετεί την ενημέρωση των μελών μας και προβάλλει τις δραστηριότητες μας. Με αναρτήσεις προσπαθούμε να καλύψουμε την έγκυρη ενημέρωση των μελών μας. 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SYNDROMY.GR & IPA CLUB

  • ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Φίλοι και φίλες,

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική Ένωση που έχει στους κόλπους της εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους. Έτσι με αυτόν τον τρόπο οι εν αποστρατεία συνάδελφοι μας, διατηρούν τις σχέσεις τους με το Σώμα που αγάπησαν και υπηρέτησαν ευδόκιμα. Η Τοπική μας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων, προάγοντας και επιδιώκοντας τις σχέσεις αυτές, και τους ευχαριστώ θερμά.

Φέτος η Τοπική μας γιορτάζει….γιορτάζει τα τριάντα (30) χρόνια από την Ίδρυσή της….Γιορτάζουμε και έχουμε πολλούς λόγους να ήμαστε υπερήφανοι, δείχνοντας την αγάπη μας στην Ι.Ρ.Α. και υπερασπιζόμενοι το έργο μας.

Είμαστε εδώ σήμερα απέναντί σας, κοιτώντας σας κατάματα με ειλικρίνεια, αισθανόμενοι δικαίωση, αλλά και παράλληλα ικανοποίηση για τα πεπραγμένα μας.

Δεν εφησυχαζόμαστε  και δεν επαναπαυόμαστε με τις όποιες επιτυχίες μας, αλλά συνεχίζουμε με Ενθουσιασμό- Μεράκι & Όραμα, όλοι μαζί, για καινούργιες επιτυχίες, με βασική επιδίωξη την συναδελφική και κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα Αστυνομικού, χωρίς προσωπικά οφέλη και μικροσκοπιμότητες.

Για την επόμενη μέρα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με την ίδια μαχητικότητα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ζητώντας παράλληλα την στήριξή σας, η οποία αποτελεί και το απαραίτητο εφόδιο για να πάμε μπροστά !!!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την παρουσία σας σήμερα εδώ, αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. μου, για την στήριξη και την άψογη συνεργασία τους, υπό μορφή «ώριμης ομάδας», χωρίς διακρίσεις αξιωμάτων και παραγκωνισμούς, μιας και στην Ι.Ρ.Α. όπως λένε και οι παλαιότεροι…. «πρέπει να είσαι και Στρατηγός, και Στρατιώτης».

Τέλος να ευχαριστήσω, τόσο τους συναδέλφους- μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, όσο και τον Εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ στο Ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, συνάδελφο κ. ΜΗΤΣΙΚΟ Λάμπρο, για την αποδοχή της πρόσκλησης να παραστούν ως ομιλητές σήμερα εδώ και να ενημερώσουν όλους εμάς. Κάθε μας ενέργεια έχει ως γνώμονα τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, και σας δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό, προς αυτή την κατεύθυνση.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας …. Εύχομαι και από καρδιάς υγεία και ο,τι καλύτερο σε όλους σας !!!

 SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

 

Τρίκαλα, 18 Ιανουαρίου 2018

 

Με εκτίμηση

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Πρόεδρος Τ.Δ. Τρικάλων