Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στα Γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και περί ώρα 11.00’, εθιμοτυπική επίσκεψη στα Γραφεία του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων, από μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής μας, με επικεφαλή τον Πρόεδρο μας κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα. Μας υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ τους, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων, κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  Παναγιώτη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό συναδελφικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν- απασχολούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την Τοπική μας ειδικότερα, αλλά και τους αποστράτους συναδέλφους. Υπήρξε ταύτιση των απόψεων μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική Ένωση που έχει στους κόλπους της μέλη τόσο εν ενεργεία, όσο και εν αποστρατεία συναδέλφους. Οι απόστρατοι συνάδελφοι κοινώς αποτελούν ένα μεγάλο «κομμάτι» της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι σχέσεις μας ήταν και θα παραμείνουν άρρηκτες. Ζητήθηκε η συμβολή και η συμμετοχή τους, στα δρώμενα της Τοπικής μας και δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράστασή τους.

Η βαρύτητα που δίδει το Δ.Σ. της Τοπική μας στο «κομμάτι» των εν αποστρατεία συναδέλφων, εμφαίνεται τόσο από το γεγονός ότι ήταν η πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. της Τοπική μας, όσο και από τον ορισμό του Α΄ Αντιπροέδρου μας, κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Γεωργίου, ως συνδέσμου επικοινωνίας της Τοπικής μας με τους Αποστράτους, αποσκοπώντας στην αμεσότερη και καλύτερη επαφή μαζί τους.

Επιδόθηκε  ένα κάδρο της Τοπικής μας και τους ευχαριστήσαμε για την υποδοχή, ανανεώνοντας τις υποσχέσεις μας, σε μελλοντικές εθελοντικές κοινές δράσεις, για το καλό των συναδέλφων και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος