Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 30-06-2023, εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΡΑ Τρικάλων, που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης   Μαΐου 2023, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και πρώην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού μας Συμβούλιου, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Μήτραινα, παρουσία του Α’ Υποδιευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικού Διευθυντού κ. Αθανασίου  Καππά  και του Β’ Υποδιευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικού Υποδιευθυντού και πρώην Προέδρου της Τοπικής μας κ. Αλεξάνδρου Αγραφιώτη.


Την Τοπικής μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Δραγούτσος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχαήλ Μάστορας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος  κ. Στέφανος Αργυρίου, ο Ταμίας κ. Νικόλαος Μακρής και ο Αναπλ. Ταμίας κ. Κορνήλιος Μπορμπότσης. 


Η συνάντησή μας διεξήχθη σε άριστο κλίμα και με διάθεση αμοιβαίας συνεργασίας. Ο Διευθυντής κ. Δημήτριος Μήτραινας, συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας για την εκλογή του και  έγινε ενημέρωση  από πλευράς μας για τις προσέχεις δράσεις μας. Στην ανταλλαγή απόψεων  που ακολούθησε, καταγράφηκε με σαφήνεια η δέσμευση για άριστη συνεργασία και διοργάνωση κοινών δράσεων, προς όφελος τόσο των μελών μας, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.