Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Εγώ ποδηλατώ ,εσύ βοηθάς!!!

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών είχε τη χαρά να υποδεχτεί την Τρίτη 13/06/2023 τον Tomasz Dzierga, μέλος της Πολωνικής IPA – Cieszyn I. , ο οποίος το διάστημα, από 18.05.2023 έως 18.06.2023, συμμετέχει στη φιλανθρωπική δράση με το ποδήλατο „Ja jadę – Ty pomagasz, sezon III. I ride – you help, season III” ξεκινώντας από το Siemianowice Śląskie (Πολωνία) και καταλήγοντας στην Αθήνα (Ελλάδα).Η όλη διαδρομή καλύπτει 4100 χλμ.

Τον Συνάδελφο υποδέχτηκαν στην είσοδο της πόλης μας, τα δίκυκλα της Τροχαίας Τρικάλων και τον συνόδεψαν μέχρι το ξενοδοχείο όπου διανυκτέρευσε. Την 14/06/2023 , πρωινές ώρες, κατά την αποχώρηση του συνοδεύτηκε από την Ομάδα Εμφανής Αστυνόμευσης με ποδήλατα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μέχρι την έξοδο της πόλης μας. Ακόμη ο Συνάδελφος και μέλος μας ΤΣΙΟΝΑΡΑΣ Αθανάσιος επίσης ποδηλάτης, συνόδευε με το ποδήλατο του, τον Πολωνό συνάδελφο από την πόλη μας, μέχρι τον Δομοκό.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά ,την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και προσωπικά τον Διευθυντή κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο για την πολύτιμη βοήθεια του, τους Συναδέλφους που υπηρετούν στην Ομάδα Εμφανής Αστυνόμευσης με ποδήλατα ,τους Συναδέλφους της Τροχαίας Τρικάλων ,την Διεύθυνση του ξενοδοχείου <<ΝΤΙΝΑ>> για την προσφορά του δωματίου όπου διέμενε ο Συνάδελφος και τέλος το μέλος μας ΤΣΙΟΝΑΡΑ Αθανάσιο που συνοδεύει με το ποδήλατο του τον Tomasz .

Ως Τοπική Διοίκηση Τρικάλων ευχόμαστε από καρδιάς ο στόχος που έχει θέσει ο Πολωνός Συνάδελφος μας να στεφτεί με επιτυχία.

SERVO PER AMIKECO(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ