Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Δελτίο Τύπου για την κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας της I.P.A. Tρικάλων.

 

Δ ΕΛ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Το Σάββατο  28 – 01 – 2016   και  ώρα  18:30  στην αίθουσα «Λάκμος»  του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον Hotel», σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, η  Τοπική μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Επίσημοι, Αξιωματικοί- Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, εκπρόσωποι άλλων Τοπικών Διοικήσεων και πλήθος τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία συναδέλφων. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο κ. Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Ταμίας της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ, ο οποίος εκπροσώπησε την Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, ο πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ Χρήστος ΚΟΝΤΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ. Επίσης την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του και ο Βουλευτής  Τρικάλων της Ν.Δ. & πρώην Υπουργός κ. Κων/νος ΣΚΡΕΚΑΣ.

Μετά την ομιλία του Προέδρου της Τοπικής μας κ. Κων/νου ΘΕΟΧΑΡΗ για τους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την αναφορά του Γ. Γραμματέα της Τοπικής μας κ. Αχιλλέα ΜΠΕΓΑ σε προσεχείς δραστηριότητες της Τοπικής μας, ζητήθηκε  η βοήθεια και η στήριξη, με τον ίδιο ζήλο, όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις μας.

Στη συνέχεια μετά την κοπή της πίτας μας, ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και δέκα  (10) τυχεροί/ες, συνάδελφοι και μη, κέρδισαν σε κλήρωση, χωρίς λαχειοφόρο, ισάριθμα αξιόλογα δώρα, με πρώτο εξ’  αυτών ένα πλήρες τριήμερο ταξίδι (2 διανυκτερεύσεις)  για ένα (1) άτομο στην Αθήνα, όπου η Τοπική μας  θα πραγματοποιήσει εκδρομή 3-5 Μαρτίου 2017.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους/ες, τους φίλους μας, τους υποστηρικτές μας και τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον Hotel», για την υποδειγματική φιλοξενία.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων

 

Με  εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

       Ο  Πρόεδρος                             O  Γενικός   Γραμματέας

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                      ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ VIDEO ΤΗΣ I.P.A. TΡΙΚΑΛΩΝ

https://vimeo.com/201985854