Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Βραβεύσεις της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ε.Α. !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική μας συμμετείχε με (3) αντιπροσώπους στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο διεξήχθη 9 με 13 Μαΐου 2018 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Κατά τις εργασίες του συνεδρίου προτάθηκε από το Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, να προεδρεύσει της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, όπως και έγινε με επιτυχία. Συζητήθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα και πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των Επιτροπών του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.

Κατόπιν αξιολογήσεως από όλες της Τοπικές Διοικήσεις της χώρας, η Τοπική μας βραβεύτηκε με την πρώτη θέση από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος στον Πρόεδρο της Τοπικής μας κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα. Επίσης επαίνους πήραν οι Τοπικές Πιερίας, Λάρισας και Λασιθίου.

Πρώτη θέση επίσης για την Τοπική μας και από την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη στον Γραμματέα της Τοπικής μας κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο. Επίσης επαίνους πήραν οι Τοπικές Λασιθίου και Ηρακλείου.

Και τέλος πρώτη θέση και από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς στον Ταμία της Τοπικής μας κ. ΜΑΣΤΟΡΑ Μιχαήλ. Επίσης επαίνους πήραν οι Τοπικές Καρδίτσας και Ηρακλείου.

Την αποστολή της Τοπικής μας συνόδευε ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλος της Τοπικής μας κ. ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος.

Μεγάλη τιμή για την Τοπική μας το να καταλάβει και τις τρεις πρώτες θέσης των βραβεύσεων σε Διοικητικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα, 30 χρόνια ακριβώς από την ίδρυση της (Μάιος του 1988- Μάιος του 2018).

Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλα τα μέλη της Τοπικής μας που μας στηρίζουν καθημερινά !!!

Σας ευχαριστούμε όλους/ες από καρδιάς!!!

Τέλος, το Δ.Σ. της Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συγχαίρει,  τόσο το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, όσο και  τον Πρόεδρο κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗ Κων/νο και όλο το Δ.Σ. της  Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, για την άριστη διοργάνωση του 34ο Πανελληνίου Συνεδρίου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Άπαντες, θεωρούμε ότι υπερέβαλλαν εαυτούς τους, από την πρώτη στιγμή της επισκέψεως μας, έως και την αποχώρησή μας από την φιλόξενη Κρήτη, με αποτέλεσμα το Συνέδριό μας στο σύνολό του, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας ευχαριστούμε και θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας             ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

Πατήστε για VIDEO

https://vimeo.com/270048542