Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Αθλητική Βραδιά της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι Ο       Τ  Υ  Π  Ο Υ


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 19.00΄, στο GREEN CAFE– ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στην Πύλη-Τρικάλων, με αφορμή την ίδρυση ομάδας ποδοσφαίρου της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, «αθλητική βραδιά» για όλα τα μέλη- τις οικογένειές τους και τους φίλους της.  Η ανωτέρω βραδιά περιλάμβανε:

-Παράδοση αθλητικών εμφανίσεων στην νεοιδρυθείσα ποδοσφαιρική ομάδα της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

– Ποδοσφαιρικό αγώνα 8Χ8, μεταξύ των ομάδων Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2 υπέρ της ομάδας της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας.

– Αθλοπαιδιές για τους μικρούς μας φίλους στον εκεί χώρο (Παιδική χαρά- τραμπολίνο- ποδόσφαιρο).

– Κληρώσεις δώρων.

Ο Πρόεδρος της Τ.Δ Τρικάλων κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ανέφερε τις μελλοντικές δράσεις που προγραμματίζει η Τοπική μας, ζητώντας παράλληλα την στήριξη όλων των μελών μας σε αυτές και επέδωσε στον πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας αναμνηστικό ενθύμιο για την συμμέτοχη τους στο αγώνα.

Στην συνεχεία ο Αναπλ. Γ. Γραμματέας της I.P.A. Τρικάλων κ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Κωνσταντίνος,   επέδωσε στους υπεύθυνους της ομάδος ποδοσφαίρου της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο (Β΄ Αντιπρόεδρος) και κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Θωμά (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), αναμνηστικό ενθύμιο για την συμμετοχή της στο αγώνα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Διευθυντής της Δ.Α Τρικάλων κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος ,ο Αντιδήμαρχος  Διοικητικών- Οικονομικών Υπηρεσιών- Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Πύλης  κ. ΑΛΕΚΟΣ Ευάγγελος  ,ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας της Ι.Ρ.Α κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος , Ο Γ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος και Ταμίας της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος μαζί με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ  Ηλία , ο Αναπληρωτής Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης, ο πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Β΄ Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. Λακωνίας κ. ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος, ο οποίος έφερε μαζί του και δώρισε την μπάλα με την οποία διεξήχθη ο αγώνας, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης κ. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος, σύσσωμο το Δ.Σ της Τ.Δ. Καρδίτσας με επικεφαλή τον Πρόεδρο της κ. ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιο, αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Θεσπρωτίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. ΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριο, αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Λάρισας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ.  ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ  Αχιλλέα, το μέλος του Τ.Ε.ΑΤ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Αγ. Βησσαρίωνα κ. ΤΡΙΧΙΑΣ Γεώργιος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους και τις  οικογένειες τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους (η συμμετοχή ξεπέρασε τα 200 άτομα), το Δήμο Πύλης για την βοήθεια που μας προσφέρει δείχνοντας έμπρακτα κάθε φορά την συμπαράσταση στην Τοπική μας, τον γιατρό του Κ.Υ Πύλης κ. ΒΑΣΙΑΔΗ Δημήτριο, ο οποίος πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια του αγώνα, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την εμφανή παρουσία του, τους χορηγούς των δώρων μας, το κατάστημα GREEN CAFÉ και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να στεφθεί η Αθλητική Βραδιά μας, με απόλυτη επιτυχία.

Η ΙΡΑ Τρικάλων είναι μία “ζωντανή” Τοπική Διοίκηση, λόγω του γεγονότος ότι έχει «ενεργά» μέλη, που συμμετέχουν και την υποστηρίζουν σε όλες τις δράσεις της και γι αυτό θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και όρεξη, για το καλύτερο των συναδέλφων και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

SERVO  PER  AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας   ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος