Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Διοργάνωση φιλανθρωπικού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

1.- Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Πύλης, αποφάσισε ομόφωνα σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης να διοργανωθεί , την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 16.00, φιλανθρωπικό φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο Παλαιομονάστηρου, μεταξύ της ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και του Α.Ο. Πορταϊκού, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης, εν όψει των εορτών του Πάσχα.
2.- Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, τόσο του Νομού μας όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύλης.
3.- Σχετικές πληροφορίες της εκδήλωσης- υποστηρικτές, θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook (IpaTrikala), όπου έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.
4.- Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

« ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ »
Με εκτίμηση
SERVO PER AMIKECO
( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                   ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος
6938695776                                            6955470262