Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Oλοκληρώθηκε το 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ !!!

Το ταξίδι της Τοπικής μας στο 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ ολοκληρώθηκε, μετά τον ημιτελικό όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα των Μηχανικών με σκορ 40-38, έπειτα από έναν πολύ συγκλονιστικό αγώνα….που με εύστοχο τρίποντο των Μηχανικών στα τελευταία δευτερόλεπτα πήραν την νίκη.
Σύσσωμο το Δ.Σ.της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον προπονητή της ομάδας κ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Απόστολο και σε όλους τους παίκτες μας που επέλεξαν να στηρίξουν, την ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και κατ’ επέκταση την αστυνομική οικογένεια και την Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, στερώντας από τους ίδιους και τις οικογένειές τους προσωπικό χρόνο.
✓ Καταφέρατε και γίνατε ΟΜΑΔΑ, φίλοι, παρέα, οικογένεια και μας το δείξατε μέσα από τους 14 αγώνες…… που τους απολαύσατε και που σας απολαύσαμε !!!
✓ Διδάξετε τον ορισμό του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ….δλδ «να έχεις εκπαιδευτεί να παίξεις δίκαια, να παίξεις καθαρά, να είσαι σταθερός, να προσέχεις τους πειρασμούς, να έχεις σεβασμό στην άποψη του άλλου, σεβασμό στην αθλητική διαδικασία, στους συναθλητές και αντιπάλους, σεβασμό στους φιλάθλους και στο περιβάλλον.
Το χρονόμετρο μαθαίνει την αξιοκρατία, η σφυρίχτρα του διαιτητή την εμπιστοσύνη και οι κανονισμοί των σπορ τα όρια μας στην κοινωνία».
✓Έπεται συνέχεια με άλλους μπασκετικούς αγώνες……να είσαστε σίγουροι!!!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Θερμά συγχαρητήρια !!!

Το.Δ.Σ. της ΙΡΑ Τρικάλων