Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

7η Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας από την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας για τη θερμή φιλοξενία τους και την άψογη οργάνωση της 7ης Πανθεσσαλικής συνάντησης των Τοπικών Διοικήσεων της Δ.Ε.Α.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την 17-06-2021 η “7η Πανθεσσαλική συγκέντρωση” των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Η συγκέντρωση με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική επανάσταση έλαβε χώρα με τη συνδρομή του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο Μαγνησίας τόπο γέννησης του εθνεγέρτη Ρήγα Φεραίου. Την Πανθεσσαλική συγκέντρωση των τοπικών Διοικήσεων Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. Ipa Hellenic Section κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. και πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Πιερίας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος , ο Ταμίας του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. και Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λάρισας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας , ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας , ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος , ο Πρόεδρος της I.P.A. Φθιώτιδας κ. ΧΑΨΑΣ Μενέλαος, ο Πρόεδρος της I.P.A. Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος , ο Πρόεδρος της I.P.A. Τρικάλων κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος , το επίτιμο Μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος, το επίτιμο Μέλος της I.P.A. πατήρ Νεκτάριος , ο π. πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης , ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ Αστέριος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ΑΛΕΞΑΚΗΣ Μιλτιάδης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΝΤΙΖΕΣ Γεώργιος , ο πρόεδρος της κοινότητας Βελεστίνου κ. ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ Γεώργιος , συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Κ. ΝΑΣΙΚΑ Δημήτριο για την άψογη φιλοξενία του, τον ιστορικό κ. ΣΑΒΒΑΝΑΚΗ Γεώργιο που μας μίλησε και μας μύησε στη ζωή και το έργο του Ρήγα Φεραίου και στην ιστορία της πόλης του Βελεστίνου και τον υπεύθυνο του Πνευματικού κέντρου Ρήγα Φεραίου κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γεώργιο για την άψογη συνεργασία. Εις το επανιδείν.
SERVO PER AMIKECO.