Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

66ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Στο 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που έγινε στην Αθήνα από 24 έως 29 Οκτωβρίου και διοργάνωσε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα , έδωσαν το παρόν μέλη της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων.

Στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του νέου Παγκοσμίου Συμβουλίου για τα επόμενα 4χρονια , θέσεις καταλαμβάνουν ο Χρήστος Παργίνος από τα Ιωάννινα και η Σοφία Λογαρίδου από τα Χανιά.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου ανακοινωθήκαν τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής, όπου στην κατηγορία αστυνομικά αυτοκίνητα την τρίτη θέση κατέλαβε η Μπούκα Βασιλική κόρη του μέλους μας Μπούκα Στυλιανού την οποία και συγχαίρουμε. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν 22 τέκνα μελών μας.

Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens πραγματοποιήθηκαν μουσικές βραδιές με προϊόντα από όλο τον κόσμο και στον Ελληνικό πάγκο βρισκόταν προϊόντα από επιχειρήσεις του Νομού μας τα οποία προσφέρθηκαν σε συμμετέχοντες στο συνέδριο από 72 χώρες και έγιναν ανάρπαστα.

Κλείνοντας η Τοπική μας εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάση Βαλατσό , στον Γενικό Γραμματέα κ. Αχιλλέα Μπέγα ο οποίος είναι και ο Α Αντιπρόεδρος της Τοπικής μας και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, για την άψογη διοργάνωση του 66ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και τις ευχαριστίες μας για την φιλοξενία που μας παρείχαν.

SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ