Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Τιμώντας τη μνήμη των συναδέλφων μας.

Στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος είναι αφιερωμένη η σημερινή ημέρα.
Κάθε χρόνο, το πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους, οι Έλληνες αστυνομικοί τιμούν τη μνήμη των συναδέλφων τους, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.
Σήμερα 02/03/2019 , στον χώρο του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στα Τρίκαλα, τελέστηκε η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεων των ψυχών αποθανόντων εν υπηρεσία συναδέλφων, με μέριμνα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων.

-Στην εκδήλωση Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος​ Μητροπολίτης​ Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και τίμησαν με τη παρουσία τους επίσημοι προσκεκλημένοι, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων (εν ενέργεια και εν αποστρατεία).

– Την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος μας κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ ο οποίος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, ο Α’ Αντιπρόεδρος μας κ. Γεώργιος ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ και ο Β’ Αντιπρόεδρος μας κ. Αλέξανδρος ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής για τους συναδέλφους που θυσιάστηκαν στην πάταξη της εγκληματικότητας, την ασφάλεια της χώρας, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα των συμπολιτών μας.


SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος.