Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Προσφορές, Φωτογραφίες

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΛΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η Τοπική μας συμμετέχει στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας & Αλληλεγγύης ΙΡΑ που διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας .

Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ   Ε Ν Ω Σ Η    Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  Ταχ. Διεύθυνση: οδός Μ. Τόντου – Τ.Κ. 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
   e-mail: i.p.a.akarnanias@gmail.com

                                                               Αγρίνιο  15 Μαΐου 2023

Δελτίο τύπου

Θέμα: Διοργάνωση 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας και Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α

    Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει στις 29 και 30 Μαΐου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης για την υποστήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, «Η ΦΛΟΓΑ».  Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Δ.Α Ακαρνανίας, Αχαΐας, Τρικάλων και Φωκίδας. Στις 29/05 και ώρα έξι θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί αγώνες στα γήπεδα του Δοκιμίου και του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο Δοκίμι θα αγωνιστούν η ομάδα της ΙΡΑ Αχαΐας με την ομάδα της ΙΡΑ Ακαρνανίας και στον Άγιο Κωνσταντίνο η ομάδα της ΙΡΑ Φωκίδας  με αυτή της ΙΡΑ Τρικάλων. Στις 30/05 θα πραγματοποιηθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 16:00 και 18:30 αντίστοιχα.

     Έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ έκαστο και τα έσοδα απ’ τα εισιτήρια θα αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη της «ΦΛΟΓΑΣ». Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν  απ’ την τοπική μας διοίκηση, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμβολή τους στην διοργάνωση.

    Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών  που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Σας προτρέπουμε να εξαντλήσουμε όλα  τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί. Να παρακολουθήσουμε και να βοηθήσουμε τις ομάδες στον δικό τους αγώνα για την νίκη και  το σημαντικότερο, να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους νεοπλασματική ασθένεια, να βγουν και αυτά νικητές στον δικό τους αγώνα. Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο.

“SERVO PER AMIKECO”

«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»