Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων μετά των οικογενειών τους, η οποία έφτασε σχεδόν τα (350) άτομα, ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, το οποίο διεξήχθη την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και διοργανώθηκε από την Τοπική μας στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Τρίκαλα στην Σωτήρα.

Αγωνίστηκαν οι παρακάτω ομάδες της Δ.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ο.Π.Κ.Ε.,Α.Τ. ΠΥΛΗΣ ,Α.Τ. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ,Α.Τ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ,ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ , Α.Τ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,Τ. ΤΡΟΧΑΙΑΣ,R/Τ 100, Κ.Α.Μ., Υ.Α.ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η υπηρεσία της Ο.Π.Κ.Ε. η οποία επικράτησε στον τελικό της υπηρεσίας του Επιτελείου με 5-4 στα πέναλτι.

Μετά τους αγώνες προσφέρθηκαν σε όλα τα άτομα κρεατικά, νερά, χυμοί, τσάι και δροσερέςμπύρες.

Το παρόν από την Ένωση μας έδωσε, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσης Βαλατσος, ο Γεν. Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας Μπέγας, ο Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας και ο Α Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Σπύρος Αναστασίου.

Η Τοπική μας ευχαριστεί τις Ιατρούς και φίλες της Τοπικής μας, κα. Βέσελα Γιακίμοβα και κα. Χαρά Καλιώρα για την ευγενική συμμετοχή τους στην ιατρική κάλυψη των αγώνων.

Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρείες και τους επαγγελματίες του Νομού μας, για την προσφορά προϊόντων, τα οποία μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες.

Κλείνοντας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Διοίκηση του Α.Ο. Τρικάλων για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στις οποίες έγιναν οι αγώνες, τους διαιτητές που σφύριξαν τα παιχνίδια μας και τέλος τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ