Νέα, Προσφορές

Χορήγηση αδείας χρήσης της αίθουσας ενδυνάμωσης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, για τα μέλη της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.

– Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), λαμβανομένου υπόψη τις περικοπές που έχει δεχθεί το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να είναι σε άρτια φυσική κατάσταση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθημερινά υπηρεσιακά του καθήκοντα, αποφάσισε να αιτηθεί το 2017 την αδαπάνως χορήγηση αδείας χρήσης του γυμναστηρίου- αίθουσας ενδυνάμωσης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου (Κατσιμήδου 3-παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου ), για τα μέλη μας.

Η θετική απάντηση για την χρήση του γυμναστηρίου από τα μέλη μας, παραμένει σε ισχύ και για το έτος 2019.

– Οι ημέρες και ώρες όπου θα μπορούν τα μέλη μας να γυμνάζονται είναι οι κάτωθι:

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο και κατά τις ώρες 12.00΄- 16.00΄.

– Η είσοδος των μελών μας στο γυμναστήριο- αίθουσα ενδυνάμωσης, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο θα πρέπει να είναι θεωρημένο για το έτος 2019. Η συμπεριφορά και η παρουσία των μελών πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής.

– Η Τ.Δ. Τρικάλων θα συνεχίσει, έχοντας την στήριξή σας, με την ίδια ένταση και δυναμικότητα τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της, με απώτερο σκοπό το «καλό» τόσο των μελών της, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

– Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παραμένουμε στην διάθεσή σας.-

Με εκτίμηση

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

         ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                               ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος