Νέα

Φλόγα της αγάπης

Πέρασε και από τον Νομό μας η «φλόγα της αγάπης» στα πλαίσια της 14ης λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Ιδέα του ανωτέρου Συλλόγου που πήρε «σάρκα και οστά» από το έτος 2002 με τη θεσμοθέτηση από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην προσπάθεια της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους εθελοντές αιμοδότες.

Οι αστυνομικοί λοιπόν δεν μπορούσαν να είναι απόντες από αυτή την προσπάθεια και η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με τέσσερις (4) λαμπαδηδρόμους παρέλαβε τη φλόγα της αγάπης από το Δέλτα Καλαμπάκας και τη μετέφερε μέχρι το 6ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Ιωαννίνων, παραδίδοντας την στο Σύλλογο Δρομέων Καλαμπάκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τοπική μας διοργανώνει (3) αιμοδοσίες ανά έτος. Την Τοπική μας εκπροσώπησαν ο Γ.Γραμματέας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας και ο Ταμίας κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος.

Ευχαριστούμε θερμά την Π.Ο.Σ.Ε.Α. , τον Δήμο Καλαμπάκας και προσωπικά την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Καλαμπάκας κ. Δρούγκα Σοφία, για αυτή την τιμή που μας έκαναν να αρχίσουμε την 14η λαμπαδηδρομία. Επίσης ευχαριστούμε την Δ.Α. Τρικάλων που διέθεσε συναδέλφους τόσο του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων όσο και του Α.Τ. Καλαμπάκας για την κυκλοφοριακή ευρυθμία και ασφάλεια των λαμπαδηδρόμων και των λοιπών συμμετεχόντων πολιτών.
Τέλος, απευθύνουμε μήνυμα παρότρυνσης τόσο προς τους συναδέλφους όσο και προς τους πολίτες για συμμετοχή σε αιμοδοσίες, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

SERVO PER AMIKECO
( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο Πρόεδρος                                 O Γ. Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας