Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας μας και της κοινότητας Ρομά Τρικάλων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των οδηγών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τη δημιουργία μιας νέας οδηγικής συμπεριφοράς και κυκλοφοριακής νοοτροπίας. Ο αγώνας έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τον παρακολούθησαν αρκετοί θεατές !!!

Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Έργου που υλοποιεί το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) με τίτλο «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Συντηρητικής Εκπαίδευσης Αστυνομικού Προσωπικού σε θέματα Κοινωνικής Διαμεσολάβησης και Προληπτικής Ασφάλειας, σε επιλεγμένες περιοχές – στόχους της χώρας με σημαντικές πληθυσμιακές συγκεντρώσεις Ρομά». Ειδικότεροι στόχοι του εν λόγω προγράμματος είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, η δημιουργία πρόσφορου εδάφους για την προώθηση του κοινωνικού διαλόγου και η διαχείριση φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού των Ρομά , μέσα από αμοιβαία ευαισθητοποίηση αλληλοκατανόηση και συλλειτουργία τοπικών κοινοτήτων Ρομά, τοπικών κοινωνιών και στελεχών «πρώτης γραμμής» Υπηρεσιών Προστασίας του Πολίτη.

Παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Έφη Λεβέντη και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ριζώματος Ελένη Καραβασίλη, τις οποίες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, καθώς και ο διαμεσολαβητής στο ΚΕ.ΜΕ.Α. Χρήστος Τριανταφυλλίδης.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το μέλος μας και διαιτητή ποδοσφαίρου Δημήτριο Πλόκα ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα.