Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Προσφορές, Φωτογραφίες

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Λόγω των Αγίων Ημερών του Πάσχα τις οποίες διανύουμε η προσφορά στον συνάνθρωπο αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Έτσι η τοπική μας θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας προσέφερε πάνω από 120 κιλά κρέατος σε διάφορα σημεία, για να μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη .

Σε συνεργασία με τον Α.Τ. Φαρκαδόνας και τον διοικητή Α/Α’ Δημήτριο Νταφεκη και τον Δήμο Φαρκαδόνας, θα μοιραστούν πακέτα με κρέας σε δημότες του Δήμου που έχουν ανάγκη μέσω της δομής Βοήθεια στο σπίτι, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τους κατοίκους των περιφερειακών δήμων του νομού μας.

Δόθηκαν επίσης τρόφιμα τόσο στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων όπου εφημέριος είναι συνάδελφος και μέλος Πάτερ Νικόλαος Δαλαγιωργος, όσο και στον Ι.Ν. Αγίου Οικουμενιου Τρικάλων όπου αμφότεροι οι ιερείς στηρίζουν τους ενορίτες που έχουν ανάγκη.

Τέλος στηρίξαμε μια αξιέπαινη προσπάθεια στην Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στα Τρίκαλα όπου καθημερινά μαγειρεύεται και προσφέρεται φαγητό σε πάνω από 55 συνανθρώπους μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή Ανάσταση!!!

Καλό Πάσχα με υγεία για όλο τον κόσμο!!!