Εκδηλώσεις- Δράσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα Πρώτων Βοηθειών !!!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

– Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα της ενημέρωσης αστυνομικών- υπαλλήλων του Δήμου- πολιτών, σε θέματα πρώτων βοηθειών, διοργάνωσαν ημερίδα πρώτων βοηθειών που παρουσιάστηκε από εκπαιδευτές του Εκπαιδευτικού Κέντρου Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) http://ekyz.gr/ με θέμα «Πολίτες για την Ζωή», σε συνεργασία με το ανωτέρω Κέντρο, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

– Η ανωτέρω ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε την σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 11.00΄- 15.00, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και με Θεματολογία:

•Ισχύουσα Νομοθεσία

•Ασφάλεια Χώρου και Αρχική Εκτίμηση Περιστατικού

•Κλήση του 112

•Σοβαροί τραυματισμοί και ασθένειες

•Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)

•Αναφορά και επίδειξη στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ)

•Αντιμετώπιση Αιμορραγιών

•Αντιμετώπιση Πνιγμονής από ξένο αντικείμενο

-Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν o Γ΄ Αντιπρόεδρος της Τοπικής μας κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Στέφανος, ο Διευθυντής της Δ.Α Τρικάλων κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. ΛΑΠΠΑΣ Μιχαήλ.

-Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

-Να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθησαν στην ανωτέρω ημερίδα, και κυρίως τους εκπαιδευτές του  Εκπαιδευτικού Κέντρου Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) που δίδαξαν με απόλυτη μεταδοτικότητα την εμπειρία και τις γνώσεις τους, σε ένα άριστο κοινό, στους οποίους ο Ταμίας μας κ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ, παρέδωσε ως αναμνηστικό, ένα κάδρο της Τοπικής μας.

-Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και κατ’ επέκταση η Τ.Δ. Τρικάλων, είναι μια Ένωση εθελοντών αστυνομικών τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία, η οποία Ένωση μέσω του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, και με επίκαιρες και στοχευόμενες δράσεις της, προσπαθεί να βοηθήσει στην επίλυσή τους, προάγοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, που αποτελεί «κομμάτι» της Ελληνικής Κοινωνίας. Για τον λόγο αυτό οι δράσεις μας θα συνεχιστούν, με την υποστήριξη των μελών και των φίλων μας.

Με εκτίμηση

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

         ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                               ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος