Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επίσκεψη του Πρόεδρου της Τ.Δ.Τρικάλων με την αποστολή της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας στην τελετή αδελφοποίησης της με το Τοπικό Τμήμα Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων κ. Βασίλης Δραγούτσος, ακολούθησε την αποστολή της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας από 8 έως 12 Μαίου, στην τελετή αδελφοποίησης με το Τοπικό Τμήμα Λευκωσίας.

Κατά την παραμονή του στην Μεγαλόνησο, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας που περιελάμβανε επισκέψεις σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα,του δόθηκε η ευκαιρία με την βοήθεια της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας,να συναντηθεί και να προσφέρει αναμνηστικά της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων στους: Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιάνης και πάσης Κύπρου Μακαριώτατο κ.κ. Γεώργιο.

Στον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο.

Στον κ. Αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Στον κ.Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Κύπρου και Υπαρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας Δημήτριο Δημητρίου ο οποίος τον Νοέμβριο του 2023 επισκέφτηκε με άλλα 60 άτομα του Τοπικού Τμήματος Λευκωσίας τα Μετέωρα.

Η Τοπική μας ευχαριστεί θερμά και συγχαρεί τους φίλους μας της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας για την άψογη διοργάνωση καθώς επίσης και τους Κύπριους συναδέλφους μας για την υποδειγματική φιλοξενία.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ