Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα, Φωτογραφίες

Εγκαίνια νέου Γραφείου της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν, τo Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 , τα εγκαίνια του νέου Γραφείου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) .

Ένα χρόνιο αίτημα, πήρε «σάρκα και οστά» και η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων έχει πλέον τον χώρο της στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. H εκδήλωσή μας κίνησε με το καλωσόρισμα, την τέλεση αγιασμού που έγινε από τον Υπεύθυνος Ιερέας της Ι. Μητρόπολης Τρίκκης, για τα Σώματα Ασφαλείας Πάτερ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟ Ευάγγελο και ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων. Στη συνέχεια έγινε μια ενημέρωση για τα εκθέματα των γραφείων στα οποία υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από την ίδρυση της Τοπικής μας από το έτος 1988 και παρατέθηκε κέρασμα σε catering στους προσκεκλημένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης ,ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, ο κ. Γενικός Περιφ. Αστ/κός Δ/ντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, ο Διευθυντής της Δ.Α Τρικάλων κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, οι κ.κ. Υποδιευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Υ΄ ΝΙΝΤΟΣ Στέργιος και Α/Υ΄ ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ Στυλιανός, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο εκπρόσωπος της Ι.Ρ.Α. Ιωαννίνων κ. ΠΑΡΓΙΝΟΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Λάρισας κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας μαζί με την Γ. Γραμματέα κ. ΛΙΑΚΟΥ Αφροδίτη, αντιπροσωπεία της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας αποτελούμενη από τους κ. ΓΟΥΣΙΑ Νικόλαο, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπύρο και ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, ο π. Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού / Παράρτημα Τρικάλων κ. ΖΙΩΖΙΑΣ Βασίλειος, ο κ. Δ/τής του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Α/Υ΄ ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ Δημήτριος, ο κ. Δ/τής της Εξωτ. Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων Α/Υ΄ ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος, ο Βουλευτής Τρικάλων κ. ΣΚΡΕΚΑΣ Κωνσταντίνος, ο π. Βουλευτής & Νομάρχης Τρικάλων κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πύλης κ. ΤΖΙΟΡΤΖΙΩΤΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλειος, ο Ιταλός Αξιωματούχος της FRONDEX κ. TORRE Salvatore, ο ιερέας  ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ Nικόλαος, πλήθος συναδέλφων και φίλων της Τοπικής μας, τους οποίους και ευχαριστούμε όλους θερμά.

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος