Εκδηλώσεις- Δράσεις

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις- δράσεις της Τ.Δ. Τρικάλων (I.P.A.).

1.- Το Σάββατο 17-12-2016 και ώρες 17.00΄ έως 19.00΄, η ομάδα μπάσκετ της Ι.P.A. Τρικάλων θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ, που διοργανώνει η Δ/νση Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου  Λύκειο Τρικάλων, με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων:
              –   Εθελοντές Τρικάλων

             – Σύλλογος Δασκάλων

              – Σύλλογος Μηχανικών

Στην είσοδο του Γυμναστηρίου θα υπάρχουν μεγάλα κουτιά, οπού ο καθένας θα μπορεί να τοποθετεί παιχνίδια, δώρα και σχολικά είδη για τους μαθητές του Δημου Τρικκαίων. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν μέσω των Δ/ντων των Σχολείων σε άπορα παιδιά του Δήμου, οπότε η παρουσία μας για εμψύχωση και προσφορά κρίνεται απαραίτητη!

2.- Στις 23-12-2016, η Τοπική μας θα συμμετέχει και στηρίζει, τη μεγάλη  βραδιά όπερας στο Πνευματικό Κέντρο, στις 9 το βράδυ, που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών σε συνεργασία με την Αρωγή,  με στόχο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για την κατασκευή Παιδικής Χαράς ΑμΕΑ!. Τιμή εισόδου (10) ευρώ. 

3.- Η Τοπική μας σε συνεννόηση με το «Ενοριακό παντοπωλείο» της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, θα προβεί στην προμήθεια και την διάθεση τροφίμων, πριν από την εορτή των Χριστουγέννων. 

4.- Την Παρασκευή 30-12-2016 και ώρα 21.00΄, η Τοπική μας διοργανώνει γιορτή- δείπνο μετά ζωντανής μουσικής, για τα μέλη μας εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων, στην κοσμική ταβέρνα «ΘΡΑΚΑ». Η συμμετοχή των μελών είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν, ενώ για τα μη μέλη η τιμή συμμετοχής καθορίζεται στα δέκα (10) Ευρώ. 

Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας, όπως στηρίξουν με την συμμετοχή τους, έμπρακτα, τις ανωτέρω εκδηλώσεις, προκειμένου να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα χαράς σε συνανθρώπους μας μικρούς και μεγάλους αυτές τις γιορτινές ημέρες!!!

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους !!!

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων 

Με  εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 

Ο  Πρόεδρος                   O  Γενικός   Γραμματέας

 

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας