Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Υποδοχή συναδέλφων από Κύπρο !!!

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, είχε την χαρά να υποδεχθεί χθες 29 Αυγούστου μέλη της Τοπικής Διοίκηση (I.P.A.) Λάρνακας Κύπρου με επικεφαλής των πρόεδρο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο ,την Αθλητική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Κύπρου και μέλη της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης .
Οι παραπάνω συνάδελφοι βρισκόταν στην χώρα μας στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού τουρνουά το οποίο διεξήχθη την 28 Αυγούστου 2019 στην Θεσσαλονίκη, εις μνήμη συναδέλφου από την Κύπρο που έχασε τη ζωή του στη Ναυτική βάση << ΜΑΡΙ >> Κύπρου μετά από έκρηξη εμποροκιβωτίων πυρίτιδας και συναδέλφου από την Άμεση Δρόση Θεσσαλονίκης ο οποίος έχασε την ζωή του συνέπεια τροχαίου ατυχήματος.
Η επίσκεψη ξεκίνησε από τα Άγια Μετέωρα τα οποία περιλαμβάνονται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Επισκεφτήκαμε την Ι. Μ. Βαρλαάμ, όπου έγινε ξενάγηση στους χώρους του μοναστηριού και προσφέρθηκαν από την αδελφότητα της Μόνης κεράσματα και συμβολικά δώρα ατομικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην πόλη των Τρικάλων για φαγητό σε κεντρικό εστιατόριο και βόλτα στην πόλη.
Κατά την παραμονή τους στον Νομό μας έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την Ένωση μας καθώς επίσης και ανταλλαγή αναμνηστικών.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος