Νέα

Συνάντηση με τον κ. Αρχηγο του Σώματος- Η συμπαθειά του για την Ι.Ρ.Α. και το Ταμείο Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. Π.Λ.

Από το 3ο λεπτό και μέχρι τελους….θα ακολουθήσει σχετικό Δελτίο Τύπου.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ   

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες το πρωί (10-12-2016), ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κων/νος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, στο πλαίσιο οδοιπορικού στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας με στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων γύρω από την αστυνομική πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις νέες συνθήκες. Ο κ. Αρχηγός συνοδευόταν από τον  κ. Γενικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Δημήτρη ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ. Επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, όπου τους υποδέχτηκαν σύσσωμη η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων με επικεφαλής τον κ. Διευθυντή της, Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο ΓΡΑΒΑΝΗ.

Η Τοπική μας συναντήθηκε με τον κ. Αρχηγό μετά το πέρας των ομιλιών. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα. Συζητήθηκαν δράσεις που πραγματοποιήσαμε, οι οποίες προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και ο κ. Αρχηγός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε, όσο και για τις μελλοντικές, δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών μας.

Πραγματοποιήθηκε επίδοση κάδρων με το λογότυπο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και τις ομορφιές του Νομού μας, λαβάρων και αναμνηστικών της Τοπικής μας, τόσο στον κ. Αρχηγό, όσο και στη λοιπή Φυσική ηγεσία.

                                           SERVO  PER  AMIKECO

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

  ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος                            ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας