Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Καλαμπάκα: Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες προκλήσεις τις ηλεκτρονική εποχής που ζούμε και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση του διαδικτύου, αλλά και γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό που διακατέχει τους συναδέλφους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Καλαμπάκας,  ανοικτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» (Πολίτες- Φορείς- Αστυνομικούς- μαθητές κ.λ.π.), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Η ανωτέρω ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου  2017 και ώρα 11.30΄, από τον ίδιο τον κ. Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυν. Δ/ντή Γεώργιο ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθειά μας αυτή γίνεται σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Σας περιμένουμε όλους !!!

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

         ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας                               ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

        Τηλ : 6974455421                                       6955470262