Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Επέτειος τιμής και μνήμης των μαχητών του 5ου Συντάγματος στο “Ύψωμα 731” .

Με όλες τις δέουσες τιμές και κάθε μεγαλοπρέπεια, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου, η εκδήλωση μνήμης προς τιμήν των μαχητών του 5ου Συντάγματος στο “Ύψωμα 731” , στον χώρο του μνημείου στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας.

Αρχικά στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στις 10:00πμ, έγινε Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη συνέχεια στον χώρο του μνημείου, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής, Στρατιωτικής, Θρησκευτικής ηγεσίας και των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας του τόπου, εκπροσώπων της Δ.Ε.Α. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων , εκπροσώπους φορέων και συλλόγων αλλά και συγγενών απογόνων των ηρώων του 5ου Συντάγματος στο “Ύψωμα 731”, πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση, υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης & Σταγών κ. κ. Χρυσόστομο.

Η Τοπική μας προσκεκλημένη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι, τον Ταμία κ. ΜΑΣΤΟΡΑ Μιχαήλ και τον Αν. Ταμία κ. ΦΛΟΚΑ Ιωάννη.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας             ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος