Εκδηλώσεις- Δράσεις, Νέα

Εορταστική εκδήλωση για τα τέκνα των αστυνομικών της Δ/νσης Αστυν. Τρικάλων !!!

– Την Τέταρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30΄, στον πολυχώρο «THESSALIS» στο 4ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων – Λάρισας, έλαβε χώρα  μια πολύ όμορφη και διαφορετική, παιδική εορταστική εκδήλωση για τα τέκνα του προσωπικού της Δ.Α. Τρικάλων.

– Στην ανωτέρω εκδήλωση συμμετείχαν περίπου (170) παιδιά και περιελάμβανε , παράσταση «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ», θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, μουσικό παιχνίδι, κάλαντα στα παιδιά από ορχήστρα Αστυνομικών και παράδοση δώρων από τον Αϊ Βασίλη.

– Την ανωτέρω εκδήλωσή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, συνέδραμαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, η Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, η Ι.Ρ.Α. Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Προσωπικού του π. Τ.Δ.Π.Μ. Τρικάλων.

– Επίσης, τις διαδραστικές δράσεις επιμελήθηκε το Θεατρικό Εργαστήρι Καλαμπάκας «Επί Σταγών» (θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικες κατασκευές κλπ) και την ζωγραφική προσώπου- Αι Βασίλη το e-trikala, από τον “Μύλο των Ξωτικών”.

Ήταν η πρώτη χρονιά που η Ένωσή μας, συνέδραμε στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την πρωτότυπη εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά μας……το κάναμε με όλη μας την καρδιά……. και πιστεύω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους (συναδέλφους- τέκνα), και κυρίως όσους πίστεψαν σε αυτό!

Συγχαρητήρια  στην Δ/νση Αστυν. Τρικάλων, στους εμπνευστές αυτής της γιορτής, σε όλες τις Ενώσεις που συνέδραμαν, στους εθελοντές συναδέλφους και σε όλους τους συμμετέχοντες…..μικρούς και μεγάλους !!!

Χρόνια Πολλά & Καλή χρονιά !!!